Στο στόχαστρο ο Πέλκας


Οι οπαδοί του Πανιωνίου δεν ξέχασαν τον πανηγυρισμό του Δημήτρη Πέλκα και τον υποδέχθηκαν με υβριστικά συνθήματα στη Νέα Σμύρνη.

Στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, ο Βλάνταν Ίβιτς έβγαλε από τον αγώνα τον Τζάλμα Κάμπος και πέρασε στο παιχνίδι τον Δημήτρη Πέλκα με το νεαρό άσο του ΠΑΟΚ να μπαίνει στο επίκεντρο υβριστικών συνθημάτων από την κερκίδα των οπαδών του Πανιωνίου.

Οι "πάνθηρες" δεν ξέχασαν τον πανηγυρισμό του παίκτη του ΠΑΟΚ στον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Τούμπα, όταν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης είχε σκοράρει για τον Δικέφαλο χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Σε εκείνο το γκολ, ο άσεμνος πανηγυρισμός του παίκτη του Δικεφάλου, είχε αποφέρει την κόκκινη κάρτα στον ίδιο και την τιμωρία του από τη Superleague.

Στις δηλώσεις του τότε ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο πανηγυρισμός δεν είχε αποδέκτες του παίκτες του Πανιωνίου, ούτε την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά αυτό μάλλον δεν έχει γίνει κατανοητό τους οπαδούς του Πανιωνίου που αποδοκίμασαν εν χορώ τον Πέλκα με υβριστικά συνθήματα και κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και όταν ερχόταν σε επαφή με την μπάλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos