«Θα είναι σκάνδαλο η αφαίρεση βαθμών»

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν μελετήσει το κατηγορητήριο για τα επεισόδια του τελικού του Κυπέλλου κι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι από πουθενά δεν προκύπτει αφαίρεση βαθμών

Μετά την κίνηση του πρώτου παρατηρητή του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, Νίκου Βακάλη να στείλει συμπληρωματική έκθεση για όσα συνέβησαν στον Πανθεσσαλικό, στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο εκτιμούν ότι θα είναι σκανδαλώδης ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών 

Συγκεκριμένα ο παρατηρητής αναφέρει ότι η είσοδος των φιλάθλων του Δικεφάλου και η συμπλοκή με την αστυνομία δεν έγινε στις 20:44 όπως είχε σημειώσει αρχικά στην έκθεσή του, αλλά στις 18:20 κι ως εκ τούτου δεν προκύπτει ευθύνη της ΠΑΕ, από τη στιγμή που η αποστολή της ομάδας δεν είχε φτάσει ακόμη στο γήπεδο. 


Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να λάβει υπόψιν της και τη δεύτερη έκθεση, εκτιμώντας ότι όσα αναφέρονται, τονίζοντας τόσο από το βίντεο, όσο κι από μαρτυρίες όλων όσων βρίσκονταν στο Πανθεσσαλικό. 
Ενδεικτικά είναι όσα δήλωσε ο δεύτερος παρατηρητής του αγώνα, Παναγιώτης Διακοφώτης, που είπε πως: 
«Στις 18:18 ξεκίνησαν τα πρώτα επεισόδια με είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Στις 18:35 κάποιοι φίλαθλοι της ΑΕΚ πάνω στη γέφυρα άρχισαν να τρυπάνε τα κάγκελα και να πετάνε αντικείμενα στην απέναντι πλευρά.
Όσο γίνονταν όλα αυτά αναζητούσα τον ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ, τον υπεύθυνο των μέτρων ασφαλείας. Κανείς δεν μπορούσε να μου απαντήσει πού βρίσκεται. Τον ζήτησα από έναν αστυνομικό, ο οποίος μου είπε ότι δεν μπορεί να τον εντοπίσει και μου συνέστησε να πάρω το 100, για να τον ζητήσω! 
Τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο είχαν ηρεμήσει από τις 18:40 περίπου, αλλά στην αερογέφυρα συνεχίζονταν ακόμα. Ο διαιτητής ζήτησε να γίνει μια σύσκεψη, για να δούμε τι θα κάνουμε. Ο ταξίαρχος έφτασε στον χώρο γύρω στις 19:10, όταν, πλέον, είχαν σταματήσει τα πάντα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White