Καλύτερος προπονητής της χρονιάς!

Ο Βλάνταν Ίβιτς επιλέχθηκε από το ποδοσφαιρικό κοινό ως ο καλύτερος και πιο επιτυχημένος προπονητής για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Ο Σέρβος τεχνικός στις δηλώσεις που πραγματοποίησε στους Γιαννίκο Δούσκα και Γρηγόρη Παπαβασιλείου κατά τη βράβευσή του μίλησε τόσο για το Κύπελλο που κατέκτησε όσο και για το πλάνο του ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια.
Μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Η δουλειά του προπονητή είναι περισσότερη από αυτή του ποδοσφαιριστή. Για εμάς από σήμερα ξεκίνησε μία νέα μέρα που είχε δουλειά, μάθαμε και την κλήρωση των πλέι οφ και έχουμε μέρες για να προετοιμαστούμε. Τα πλέι οφ είναι κάτι διαφορετικό από το πρωτάθλημα, το έχουμε ξανακάνει και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι».
«Όσα συνέβησαν πριν τον τελικό δεν μας ικανοποιούν. Η βία πρέπει να εξαφανιστεί από τα ελληνικά γήπεδα. Φτάνοντας στο γήπεδο, αργήσαμε γιατί πήγαμε από λάθος δρόμο και από το λεωφορείο φάνηκε ότι υπήρχαν συμπλοκές στην αερογέφυρα. Όταν βλέπεις τέτοια πράγματα σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αλλά εκείνη τη στιγμή προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι».
«Οι παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι διότι είχαμε αργήσει, εμείς θέλουμε να πηγαίνουμε νωρίς στο γήπεδο γιατί έχουμε παίκτες που θέλουν να κάνουν κάποια πράγματα πριν το ματς. Ευχαριστώ την ομάδα της ΑΕΚ που κατανόησε την αργοπορία που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος».
«Ευθύνες πρέπει να πάρουμε όλοι. Και οι ομάδες πάνω απ’ όλα και οι άνθρωποι που οργανώνουν τους τελικούς και η Αστυνομία έχει ευθύνη».
«Δεν κρυβόμαστε από τις απαιτήσεις που έχουμε. Ο καθένας από εμάς θέλει τίτλους στον ΠΑΟΚ, δουλεύουμε πολύ, φέτος κάναμε ένα πρώτο βήμα, πήραμε έναν τίτλο μετά από 14 χρόνια, όσο προχωράνε τα χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει ένα καλό πλάνο και μετά από πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει ένα σοβαρό τεχνικό διευθυντή και μαζί του έχουμε κάνει μεταγραφές σωστές και μου προσέφερε σε κάθε θέση ανάλογες επιλογές για να επιλέξω. Είναι μία σημαντική δουλειά και συγχαρητήρια και στον ίδιο και στους παίκτες».

πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White