Στον ΠΑΟΚ ο Πελεκούδας, στον Ολυμπιακό ο Ανδρεάδης!

Σημαντικές εξελίξεις αναφορικά με τις μεταγραφές στο βόλεϊ έγιναν τις τελευταίες ημέρες.


Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, ωστόσο στο ρόστερ της ομάδας δεν θα βρίσκεται πλέον ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο έμπειρος κεντρικός που βρίσκεται πολλά χρόνια στο άθλημα, θέλησε να επιστρέψει στην Αθήνα και όλα δείχνουν πως τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ΠΑΟΚ και Ανδρεάδης συζήτησαν ήδη για τη νέα χρονιά, υπήρξε διαφορά στο οικονομικό και παράλληλα  επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει μόνιμα στην Αθήνα, δίπλα στην οικογένεια του.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός του έχει κάνει πρόταση για ένα χρόνο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία.

Έτσι ο ΠΑΟΚ προχώρησε τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και είναι έτοιμος να φέρει στον πρωταθλητή τον Παναγιώτη Πελεκούδα.

Ο έμπειρος κεντρικός ήταν από τους διακριθέντες την φετινή σεζόν με την φανέλα του Παμβοχαϊκού και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα νούμερα που έχει σημειώσει.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ε.Α. Πατρών, Παναχαϊκή, Λαμία, Ηρακλή (νταμπλ το 2012), Ραβέννα, Φοίνικα Σύρου, Ολυμπιακό και Παμβοχαϊκό.


πηγη:paok24

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White