Άκυρο της αστυνομίας για Βόλο



Μπορεί η ΕΠΟ να ανακοίνωσε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας της 6ης Μαϊου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά από ότι φαίνεται η ΕΛ.ΑΣ έχει διαφορετική άποψη

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται τις τελευταίες ώρες ο αστυνομικός διευθυντής Βόλου Ταξίαρχος Γιάννης Τόλιας φαερεται να είναι αρνητικός στην διεξαγωγή του αγώνα στο εν λόγω στάδιο.

Ο κ. Τόλιας επικαλείται το γεγονός ότι το Πανθεσσαλικό δεν έχει άδεια από την Επιτροπή της ΕΠΟ που εξέτασε τα υπόλοιπα στάδια (Παγκρήτιο, Καυτανζόγλειο, Παμπελοπονησιακό, AEL FC Arena), ούτε επίσης διαθέτει άδεια καταλληλότητας καθώς δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας!

Η απόφαση δηλαδή, για την διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο, εφόσον επιμείνει ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης θα είναι στον αέρα, και η ΕΠΟ θα αναγκαστεί να κοιτάξει αλλού.

Σημειώνεται ότι το Παγκρήτιο αν και ήταν στη λίστα στης Ομοσπονδίας δεν προχώρησε, αφού επίσης υπάρχουν προβλήματα με τις κάμερες και το στέγαστρο, ενώ το «AEL FC Arena» δεν προχωράει λόγω μικρής χωρητικότητας (αντιστοιχούν περίπου 5.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα).

Πάντως, από την πλευρά της ΕΠΟ έχει ήδη συζητηθεί η άμεση τοποθέτηση καμερών προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα, ενώ ο Δήμος Βόλου εγγυήθηκε ότι θα τοποθετήσει τουαλέτες για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.

πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos