Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Παρασκευής 28/4/2017 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στις 19:00, για την προημιτελική φάση των Play Offs της STOIXIMAN.Gr Basket League.

Υπενθυμίζεται ότι ΙΣΧΥΟΥΝ τα εισιτήρια διαρκείας όλων των κατηγοριών και σε όλη τη διάρκεια των Play Offs.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena
Παρασκευή (28/4): 10:00-19:00
Τρίτη (2/5); 10:00-19:00
Τετάρτη (3/5): 10:00-μέέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…

Online μέσω του δικτύου της Tickethour
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos PAOK