Παρέμβαση του ΠΑΟΚ στην απολογία του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ πριν λίγη ώρα έκανε πρόσθετη παρέμβαση, όπως έχει δικαίωμα, για την εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού.Ο λόγος που ο Δικέφαλος προέβη σε αυτή την κίνηση είναι για να διασφαλίσει ότι η διαδικασία θα κυλήσει όπως προβλέπεται, θα εξεταστούν σωστά τα στοιχεία και οι μάρτυρες.

Οι «ασπρόμαυροι» θα επιβλέψουν την διαδικασία και θα παρέμβουν μόνο εφόσον χρειαστεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα μπει στην διαδικασία να καθοδηγήσει την υπόθεση, αλλά θα παρακολουθεί δια ζώσης τις εξελίξεις, έτσι ώστε εγγυηθεί ότι θα κυλήσει σωστά, με δικαιοσύνη και ισονομία.

Φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο να απορριφθεί η παρέμβαση του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού.

Ένας λόγος που μπορεί να συμβεί αυτό είναι ότι μπορεί να θεωρηθεί εκπρόθεσμο γιατί πρέπει να κατατεθεί 24 ώρες πριν. Αυτό θα πρόκειται για μεγαλο σκάνδαλο γιατί αφενός η κλήση του Ολυμπιακού δεν ανακοινώθηκε επίσημα και αφετέρου κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ στις 16:00.

Δεύτερος λόγος είναι ουσιαστικότερος και πατάει στο ότι τυπικά δεν υπάρχουν διάδικοι, ώστε ο ΠΑΟΚ παρέμβει υποστηρίζοντας κάποιον.

Oι «ασπρόμαυροι» δεν μπαίνουμε για να διασφαλίσουν το -6 του Ολυμπιακού, αλλά για να σιγουρευτούν πως δεν θα αποκρυφτεί τίποτα και η απόφαση θα είναι δίκαιη βάσει των στοιχείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White