«Μέσα στον στόχο μας»


Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν ο νικητής του διαγωνισμού για το Regency Casino Best Goal Μαρτίου. Ο νεαρός άσος πέρασε στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο σαν αλλαγή και με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα χάρισε το τρίποντο στον Δικέφαλο.


Ο Έλληνας επιθετικός του Δικεφάλου εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα δύσκολα ματς που έχει μπροστά του ο Δικέφαλος ενώ τόνισε πως οι εξελίξεις με την πιθανή τιμωρία του Ολυμπιακού δεν επηρεάζει την ομάδα διότι ούτως ή άλλως ο ΠΑΟΚ μαθηματικά ελπίζει στον τίτλο.

Αρχικά τόνισε πως: «Εμείς κοιτάμε το αυριανό ματς, εκτός από αυτά που γίνονται, εμείς είμαστε ακόμα μέσα στο στόχο μαθηματικά. Από Δευτέρα θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Πρόσθεσε ότι: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πρώτα το αυριανό με τον Πλατανιά. Από Δευτέρα θα κοιτάξουμε τον αγώνα του κυπέλλου γιατί είναι το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς. Θα πάμε και σε αυτό να γυρίσουμε το σκορ και πιστεύω πως θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

Για το μήνυμα του στον κόσμο: «Είναι ξεκάθαρο ότι τώρα ειδικά χρειαζόμαστε την υποστήριξη τους και αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα και πιστεύω θα έχουμε την στήριξη».

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White