Μαλεζάς: «Τα πάντα για τους τρεις βαθμούς»


Για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League αλλά και για την διακοπή του Πρωταθλήματος εξαιτίας των Εθνικών ομάδων, μίλησε ο Στέλιος Μαλεζάς

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:


Για το αυριανό παιχνίδι: «Όπως όλα τα παιχνίδια έτσι κι αυτό έχει ένα βαθμό δυσκολίας, που θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Η Λάρισα έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερος από ότι τον αντιμετωπίσαμε στο γήπεδο της. Ξέρουμε ποιον έχουμε να βρούμε μπροστά μας και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για την αλλαγή προπονητή στη Λάρισα: «Πάντα παίζει ρόλο μία αλλαγή στο κομμάτι όταν αλλάζει ο προπονητής, γιατί όλοι οι παίκτες θα θέλουν να αποδείξουν και ειδικά αυτοί που δεν παίζουν, ότι είμαστε εδώ και είμαστε ενεργά μέλη της ομάδας. Οπότε θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι αυτό το κομμάτι, το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας θα θέλουν να αποδείξουν πολλά».

Για τη διακοπή: «Θα φανεί από τα επόμενα παιχνίδια αν μας ωφέλησε ή όχι. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ αυτό το χρονικό διάστημα και θέλουμε όλοι να δείξουμε ότι όλη αυτή η δουλειά που κάναμε δεν πήγε χαμένη».

Για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής μετά από κάθε διακοπή η ομάδα κέρδιζε: «Μακάρι να κλείσουμε την τετράδα των αγώνων μετά τη διακοπή με νίκη, αλλά αυτά δεν παίζουν ρόλο. Το πιο σημαντικό είναι το πως θα είμαστε εμείς στον αγωνιστικό χώρο για να αντιμετωπίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο, είτε είναι η Λάρισα, είτε οποιοσδήποτε άλλος».

Για το τι θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε αυτό που μπορούμε, που έχουμε δείξει στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος και στην Ευρώπη, αλλά και στο Κύπελλο. Σε ένα 70-80% έχουμε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, είναι πολύ φυσιολογικό να έχουμε κακή απόδοση σε κάποια παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε τα καλά μας στοιχεία κι όχι τα αρνητικά, τα οποία δεν θέλουμε ποτέ ξανά να δείξουμε».

Για τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Το πως κερδίσαμε, το πως μπήκε το γκολ, σε ποιο λεπτό είναι δευτερεύοντα. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε πιο άνετοι να δουλέψουμε όπως δουλέψαμε σε αυτό το τελευταία διάστημα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το φινάλε της σεζόν: «Αυτό το οποίο έχω μάθει αυτά τα χρόνια, είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Έτσι θα πρέπει να κοιτάμε τα παιχνίδια, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης με το παιχνίδι με τη Λάρισα και μετά θα κοιτάμε και τα επόμενα παιχνίδια όταν έρθει ο καιρός».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos