Ατομικό ο Σάκχοφ, επέστρεψε ο Κάνιας

Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε στα Χανιά, πήρε την 14η εκτός έδρας νίκη του στη σεζόν, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του, και πλέον ετοιμάζεται για τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος έχει εις βάρος του το 2-0 του πρώτου αγώνα και καλείται ν’ ανατρέψει την κατάσταση προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η προπόνηση της Δευτέρας (24.04), όπως κάθε προπόνηση μετά από αγώνα, ήταν μοιρασμένη στα δύο με τους παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί κόντρα στον Πλατανιά ν’ ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης.

Ο Εβγέν Σάκχοφ έκανε μόνο θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά, στο σημείο που είχε δεχτεί γονατιά στην πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Αυτός ήταν κι ο λόγος που αντικαταστάθηκε νωρίς στα Χανιά για προληπτικούς λόγους.

Ο Χοσέ Αλμπερτο Κάνιας που επίσης είχε αποχωρήσει τραυματίας από τη Λεωφόρο επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς .

Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας, το passing game σε μικρό χώρο και τα τελειώματα των φάσεων. Την Τρίτη (25.04) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White