Μαρκόπουλος: «Μας δόθηκαν ευκαιρίες, αλλά δεν παίξαμε έξυπνα»


Στην αστοχία τις ομάδας του από την γραμμή των βολών και από την περιφέρεια, στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο για τον πρώτο αγώνα των playoffs της STOIXIMAN.GR Basket League.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στην άμυνα, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να βελτιωθεί η επιθετική λειτουργεία της ομάδας εν όψει του δεύτερου αγώνα της Τετάρτης (3/5, 19:00) στο “PAOK Sports Arena”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου:

«Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι, με πολλά νεύρα και για τους δύο, κάτι που οφείλεται στην μεγάλη κρισιμότητα του αγώνα. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να αναλώνονται στην άμυνα. ΟΙ 69 πόντοι σε 45 λεπτά δείχνουν την ποιότητα του αγώνα. Εμείς με 4/21 τρίποντα και 13/28 βολές δε μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα καλύτερο. Μας δόθηκαν οι ευκαιρίες να δημιουργήσουμε κάποια διαφορά και εκεί δεν παίξαμε έξυπνα. Το εκμεταλλεύτηκε ο Άρης, πήρε το παιχνίδι και πάμε στο ματς της Τετάρτης»

Για το παιχνίδι της Τετάρτης: «Θα αναλύσουμε το παιχνίδι. Περιμένουμε κάτι διαφορετικό, ελπίζουμε να είμαστε πιο ήρεμοι. Πρέπει να δούμε σε ποια σημεία δε δουλέψαμε καλά κυρίως στην επίθεση μας».

Ο Δημήτρης Πρίφτης από την πλευρά του Άρη δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Όσον αφορά το ματς, ήταν ένα κλασσικό παιχνίδι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. Κλειστό, με πολλά λάθη και κακό σουτ. Δικαιούμασταν τη νίκη. Στο τέλος διαχειριστήκαμε άσχημα κάποιες κατοχές. Μπράβο όμως στα παιδιά, γιατί το ψυχολογικό μειονέκτημα με το οποίο μπήκαμε στην παράταση ήταν μεγάλο. Ο τρόπος όμως που το διαχειριστήκαμε αμυντικά, έφερε τη νίκη. Είναι απλά το 1-0 στη σειρά και πάμε στην Πυλαία για τη νίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White