«Ο Ουάρντα κοιμήθηκε στο αεροδρόμιο»!


O πατέρας του Αμρ Ουάρντα, Μετχάντ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην καθυστερημένη επιστροφή του γιου του, ενώ παραδέχθηκε πως αν ήταν στη θέση του Ίβιτς κι εκείνος θα τον τιμωρούσε.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:


Για τους λόγους της καθυστερημένης επιστροφής του: «Έγινε παρεξήγηση, δεν κατάλαβε καλά πότε του είπαν ότι πρέπει να επιστρέψει. Αν πρέπει να επιστρέψει Παρασκευή ή Σάββατο. Παράλληλα είχε και ένα πρόβλημα με το αεροπλάνο. Έχασε την πτήση από την Αθήνα. Αποκοιμήθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενώ περίμενε την πτήση του για τη Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό έχασε το αεροπλάνο».

Για τις δηλώσεις του Ίβιτς πως πρέπει να καταλάβει ο Ουάρντα σε ποια ομάδα παίζει: «Ξέρει πολύ καλά σε ποια ομάδα αγωνίζεται και θα ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έγινε».

Για το αν μίλησε με τον υιό του μετά το συμβάν: «Μίλησα μαζί του χθες, είναι επαγγελματίας παίκτης και του είπα ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί».

Για το ότι ο Ίβιτς τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Λάρισα: «Το ξέρω για την τιμωρία. Εάν ήμουν προπονητής, θα έκανα κι εγώ το ίδιο».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos PAOK