Απίστευτες ατάκες από Ίβιτς: «Γνωρίζετε όλοι πως χάσαμε από τον Ολυμπιακό»!


Μπορεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα να μην χωράει μεγάλη συζήτηση, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Δικεφάλου Βλάνταν Ίβιτς, τοποθετήθηκε για διάφορα ζητήματα, δίνοντας σημαντικές απαντήσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά είπε: «Κοιτάξτε, η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι -3 αν βγάλουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς που μας πήρανε στην αρχή, δεν μπορώ να έχω παράπονα, σίγουρα ότι όλοι είχαμε υψηλούς στόχους. Πιστεύω πως κάναμε πρωταθλητισμό ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό, είμαστε η ομάδα που έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο γύρο. Βέβαια υπήρχαν κάποια παιχνίδια που μπορούσαμε να παίξουμε καλυτέρα. Αυτό που μου έχει μείνει και θα μου μείνει σε αυτό το κανονικό πρωτάθλημα των 30 αγώνων, είναι ότι σίγουρα υπάρχει βελτίωση από πέρυσι, αυτό είπαμε και πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει καλύτερα και ότι δεν θα είναι εκεί που ήταν πέρυσι. Πιστεύω πως αυτό το καταφέραμε, συγχαρητήρια στους παίκτες, είναι μια συνολική δουλειά πολλών ανθρώπων. Είναι και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κ. Μίχελ, είναι ο και ο αντιπρόεδρος ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης, αλλά και άλλοι ανθρώποι όπως οι Κωνσταντινίδης και Πουρλιοτόπουλος.

Συγχαρητήρια σε όλους αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, εμείς συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου και από σήμερα το βράδυ, προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι».

Για τα πλέι οφ και αν είναι ο ΠΑΟΚ το φαβορί: «Ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αυτό είναι αλήθεια. Όταν ξεκινάς με δυο βαθμούς και οι άλλες ομάδες έχουν έναν και μηδέν, είναι κάτι που σου δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Δεν είναι κάτι μεγάλο, σίγουρα υπάρχουν 18 πόντοι σε αυτό το μίνι-πρωτάθλημα και εμείς θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε όταν θα έρθει η ώρα γι’αυτό. Βλέπουμε μέχρι σήμερα παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη θέση που βρισκόμαστε τώρα».

Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του τελικού κόντρα στην ΑΕΚ: «Έχουμε παίξει μεταξύ μας, έχουμε δει πολλά παιχνίδια όπως και αυτοί. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που μπορείς να πάρεις το τρόπαιο. Έχουμε δουλέψει σκληρά μέχρι να φτάσουμε εκεί και τώρα μας έχει μείνει αυτό το τελευταίο κομμάτι. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι, όλοι θα δουλέψουμε, ο καθένας ότι καλύτερο γίνεται για να πάρουμε αυτή την κούπα».

Πρόσθεσε πως: «Η αλήθεια είναι ότι πάντα το πιο εύκολο είναι να προετοιμάσεις την ομάδα μετά από νίκη. Γι’αυτό θα συγκεντρωθούμε για να κάνουμε ότι μπορούμε να για πάρουμε αυτό το κύπελλο. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο».

Για τον Πρίγιοβιτς και αν είναι ικανοποιημένος από το πως επέστρεψε από τον τραυματισμό του: «Ο Πρίγιοβιτς ξέρουμε όλοι πότε ήρθε. Ήταν από διακοπές γιατί η ομάδα του δεν είχε πρωτάθλημα, ότι έπαθε αυτό που έπαθε αλλά γύρισε γρήγορα. Έχει κάνει αυτό που έχει κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή, παρόλο που υπάρχουν κάποιοι που βγαίνουν και λένε ότι δεν έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Αλλά, τι να σας πω… Υπάρχει κάποιος που να πει ότι ο Πρίγιοβιτς δεν έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ; Είναι ντροπή!».

Για τα παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει και αν του μένουν κάποια στο μυαλό: «Υπήρχε παιχνίδι με τα Γιάννινα εδώ, που κάναμε 15 τελικές φάσεις και δεν έμπαινε η μπάλα μέσα. Είναι κάτι που σου μένει για πάντα στο μυαλό γιατί τέτοια παιχνίδια δεν συμβαίνουν συχνά. Είναι το ματς με τον Πανιώνιο εκτός έδρας, που αξίζαμε περισσότερα. Υπήρχε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην έδρα τους, που γνωρίζεται όλοι, πως και με ποιον τρόπο τελείωσε αυτό το παιχνίδι και πως χάσαμε…».

Για το σημερινό ματς με την Κέρκυρα και αν τον προβλημάτισε η εικόνα κάποιων παικτών: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν λίγο διαφορετικό γιατί μετά από την Πέμπτη που κάναμε την ανατροπή και η ομάδα έβγαλε εγωισμό, όπου άξιζε να περάσει και πέρασε, όλοι οι παίκτες δεν ήταν 100% μέσα στο παιχνίδι. Είναι λογικό, γνωρίζω πως είναι, ήμουν πριν λίγα χρόνια στη θέση τους, όταν κάνεις μεγάλη νίκη και μετά από λίγες μέρες έχει νέο ματς, δεν είναι εύκολο. Βέβαια κερδίσαμε καθαρά, είχαμε πολλές φάσεις, κάναμε αυτό που έπρεπε. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Για το αν είμαι προβληματισμένος με κάποιυς παίκτες, όχι δεν είμαι. Έπαιξαν αυτοί που κατά την άποψη μου έπρεπε να παίξουν, κερδίσαμε και συνεχίζουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos