Τριάρα και… αναμονή!


Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του πριν από λίγο στα Χανιά, επικρατώντας με 1-3 του Πλατανιά, παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και αναμένοντας την απόφαση για την τιμωρία του Ολυμπιακού και την πιθανή αφαίρεση βαθμών του.

Ένα καλό πρώτο τέταρτο και ένας εντυπωσιακός Ουάρντα ήταν αρκετά για να περάσει ο ΠΑΟΚ από την δύσκολη έδρα του Πλατανιά με 1-3, διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφόσον ο Ολυμπιακό τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.

Μόλις στο 3′ λεπτό της αναμέτρησης και στην πρώτη φάση που δημιούργησε επί της ουσίας ο «δικέφαλος ευτύχησε να βρεθεί μπροστά στο σκορ με το παρθενικό γκολ του Ουάρντα με την ομάδα. Ο Αθανασιάδης έβγαλε εξαιρετική μπαλιά «τρύπα» στον Κίτσιου που έκανε κίνηση αριστερού εξτρέμ, κράτησε την μπάλα και την γύρισε στην περιοχή με τον Αιγύπτιο από κοντά να γράφει το 0-1.,

Ο Πλατανιάς προσπάθησε άμεσα να αντιδράσει, αλλά το σουτ του Γιακουμάκη μέσα από την περιοχή πέρασε έξω και η χαμένη ευκαιρία…τιμωρήθηκε.

Στο 8′ ο Τζάλμα κυνήγησε μια…χαμένη μπαλιά, πρόλαβε την μπάλα, πέρασε τον Κοκκαλά και πέτυχε σε κενή εστία το 0-2 που «καθάρισε» το παιχνίδι.

Από το τέταρτο και μετά το παιχνίδι πήρε άλλη μορφή, με τον Πλατανιά να ανεβαίνει, να πιέζει τον ΠΑΟΚ δημιουργώντας μάλιστα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου πέντε τελικές, με τον «δικέφαλο» να το έχει ολοκληρώσει με μια λιγότερη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ίβιτς μπήκε με σκοπό να «καθαρίσει« το παιχνίδι, κάτι που έκανε στο 63′ με τον Σάκχοφ. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Πλατανιάς είναι να μειώσει με τον Μενδρίνο στο 78΄ για το τελικό 1-3.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ kostas