Στην Αθήνα ο Σαββίδης


Ο ΠΑΟΚ παίζει σήμερα το πιο σπουδαίο παιχνίδι του στη φετινή σεζόν μέχρι το… επόμενο, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο» στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμά του από το Αγιο Όρος, ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στην Αθήυνα για επιχειρηματικούς σκοπούς. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν έχει ενημερώσει ακόμη τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ αν θα δώσει τελικά το παρών στη Λεωφόρο για τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί.

Ο ομογενής επιχειρηματίας δε θα χάσει την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στην ομάδα πριν από αυτό το πολύ κομβικό για τους φετινούς της στόχους παιχνίδι.

Μάλιστα μοιάζει πολύ πιθανό να μπορέσει παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα να παρακολουθήσει από κοντά το σημερινό μεγάλο ντέρμπι στη «Λεωφόρο» μαζί με τον γιο του Γιώργη, ελπίζοντας αμφότεροι όπως και όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πως η ομάδα θα καταφέρει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Σαββίδης είχε βρεθεί στη «Λεωφόρο» και τον Μάιο του 2014 όταν ο ΠΑΟΚ είχε αποσπάσει ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σε αγώνα για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos