Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα!


Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Παλατάκι για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο, στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Περίπου 3.000 ήταν οι φίλοι του Δικεφάλου που έδωσαν το “παρών”, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ και στην απόφασή της να θεσπίσει την “Ημέρα ΠΑΟΚ-Ημέρα Μπάσκετ” με αφορμή τα 91α γενέθλια του Συλλόγου.

Σίγουρα, το γεγονός ότι ορίστηκε γενική είσοδος μόλις ένα ευρώ έπαιξε τον δικό του ρόλο, κάτι που δείχνει και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην προσέλευση του κόσμου στα ελληνικά γήπεδα. Με αντίπαλο τον Κόροιβο, είδαμε τον περισσότερο κόσμο σε αγώνα με αντίπαλο μη εμπορικού ονόματος, κάτι που επιβεβαιώνει την δυσκολία του απλού φιλάθλου να ανταποκριθεί πια στο κόστος του εισιτηρίου.

Η κερκίδα στο PAOK Sports Arena ήταν γεμάτη από οικογένειες και παιδιά, κάτι που τόνισαν ιδιαίτερα στις δηλώσεις τους Σούλης Μαρκόπουλος και Απόλλων Τσόχλας, στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, εκφράζοντας την ευχή να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που οι ασπρόμαυροι αγωνίζονται στην έδρας τους.

Δείτε (εδώ) το αφιέρωμα του INPAOK από την όμορφη ατμόσφαιρα στην ανάμετρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Κόροιβο, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου με 75-66.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos