Κυνηγήστε την τιμωρία τους!


Πριν 3 χρόνια ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για τα ημιτελικά του κυπέλλου

Μια όμορφη καζούρα από τους φίλους του ΠΑΟΚ που πετάν κάποια ψάρια στον πάγκο των Ολυμπιακών.

Την άλλη μέρα ακούγεται πως ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία και στη τελική ο ΠΑΟΚ από το πουθενά τρώει -3 βαθμούς από το πρωτάθλημα πλει οφ και έτσι ο ΠΑΟΚ έχασε την 1η θέση στα πλει οφ και σαν πρώτος περνάει ο Παναθηναικός που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν στο -15!

Αξίζει να ανεφέρουμε πως την τιμωρία του ΠΑΟΚ την κυνήγησε ο Αλαφούζος όπου βγήκε στα κανάλια με πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες του Ολυμπιακού και έλεγε τιμωρήστε τον ΠΑΟΚ!

Ας περάσουμε στο τι έγινε χθες τώρα ανάμεσα στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ
Μετά το τέλος του αγώνα οπαδού του Ολυμπιακού μπαίνουν στ αποδυτήρια κυνηγάν διαιτητές ΔΙΑΣ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και γίνεται ένας χαμός και όλα αυτά;;....επειδή έχασε η ομάδα του Πειραιά.

Με όσα έχουν γραφτεί στο φ.α.(διαβάστε εδώ) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πολύ σκληρές ποινές (διαβάστε εδώ

Αν για μια φορά στην ιστορία η δικαιοσύνη λειτουργήσει σωστά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο ΠΑΟΚ(εφόσον κερδίσει τις 2 τελευταίες αγωνιστικές με Πλατανιά και Κέρκυρα) να πάρει το πρωτάθλημα!
Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να πάρουμε πρωτάθλημα στα χαρτιά αλλά αν σκεφτεί κανείς τον πόλεμο που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια το σφάξιμο που έφαγε σε ορισμένα παιχνίδια που του στέρησαν σίγουρους βαθμούς πιστεύω πως ίσως αξίζει να το κυνηγήσουμε

Το μόνο που θέλω να πω είναι πως ο Σαββίδης και η παρέα του πρέπει πάση θυσία να κυνηγήσουν την τιμωρία του Ολυμπιακού γιατί σε περίπτωση που ήταν ο ΠΑΟΚ στην θέση του θα γινόταν χαμός ώστε να τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ!

Υ.Γ.: Σαββίδη καμιά φιλία με κανέναν...έχεις τον καλύτερο λαό στον κόσμο που σε κάθε δυσκολία θα είναι δίπλα σου και δίπλα στην ομάδα!

Υ.Γ.2: Πίστη για το κύπελλο...ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως όταν τον έχουν ξεγράψει πάντα κάνει τους πάντες να παραμιλάνε!

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos