Ωραία μπάλα, σπουδαία νίκη!


Σπουδαία παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και μετά το 60΄ για την ομάδα του Ίβιτς.

Ο ΠΑΟΚ που βλέπαμε στα τέλη του 2016 και στις αρχές του 2017, η ομάδα που κυριαρχούσε σε όλα τα γήπεδα και κέρδιζε εύκολα ή δύσκολα, εμφανίστηκε μετά από καιρό στο Περιστέρι.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πιάνοντας σε μεγάλα διαστήματα πολύ καλή απόδοση, κέρδισε εύκολα και δίκαια τον Ατρόμητο με 2-0 και είναι ήδη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός-Πανιώνιος.

Ήταν ένα ματς όπου οι παίκτες του Ίβιτς μπήκαν από το ξεκίνημα εντυπωσιακά, προηγήθηκαν, έδειξαν στους αντιπάλους πόσο αποφασισμένοι είναι για να πάρουν το ματς, είχαν εντυπωσιακή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο όπου σκόραραν δύο φορές και είχαν ένα δοκάρι, παρουσίασαν μία κάμψη 20 λεπτών από το 46΄ μέχρι το 65΄ αλλά στο τέλος πήραν και πάλι τον έλεγχο και απλά έχασαν μερικές ευκαιρίες να μεγαλώσουν το σκορ.

Ο Ίβιτς ξεκίνησε το ματς με 4-3-3 (ένα εξάρι και δύο οκτάρια) και στο 2΄ ο Μπίσεσβαρ με εντυπωσιακή ενέργεια (αλλά και τελείωμα) από τα αριστερά άνοιξε το σκορ. Το γκολ ήταν πολύτιμο για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των φιλοξενούμενων.

Αφού πέρασε ένα δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ πήρε μπρος και γι’ αρκετή ώρα πήρε κατοχή, έκανε το παιχνίδι του, πίεσε, αμύνθηκε επιθετικά και έβγαλε ωραίες φάσεις. Το 0-2 έγινε με τον Κουλούρη στο38΄ που επέστρεψε στις επιτυχίες, αφού νωρίτερα ο Λέοβατς είχε και δοκάρι.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος αντέδρασε. Μέσα σε λίγα λεπτά δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, σε διάστημα όπου πήρε το κέντρο.

Από το 65΄ και μετά ο ΠΑΟΚ έβαλε τον Σάκχοφ στο παιχνίδι, εμφανίστηκε και πάλι πιο αποφασιστικός και κυριάρχησε χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.

Το τελικό 0-2 ήταν απόλυτα δίκαιο για τον ΠΑΟΚ, που είχε σε εξαιρετική μέρα Τσίμιροτ και Κουλούρη, ενώ κυρίως στο πρώτο μέρος πολύ καλά πήγαν οι Κίτσιου-Κάτσε και Μπίσεσβαρ. Ο Ίβιτς πήρε πράγματα από Σάκχοφ και Ουάρντα που πέρασαν ως αλλαγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos