"Τρελή" λίστα με ονοματάρες στην Τούμπα - Έχει έτοιμη μεταγραφή ο Σαββίδης, πότε θα ενεργοποιήσει το μεγάλο μπαμ


Στο φουλ είναι οι μεταγραφικές μηχανές στην Τούμπα, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι αποφασισμένος να ρίξει πάλι τα τσιμέντα. Έτοιμη και η επιστροφή που γουστάρει ο κόσμος. Όλο το ρεπορτάζ εδώ.

Αποφασισμένοι για μεγάλα πράγματα είναι στον ΠΑΟΚ, αφού έχουν βάλει σκοπό την απόκτηση σημαντικών ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι, ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη.

Πατέρας και γιος Σαββίδης έχουν διαμηνύσει ότι ο Δικέφαλος θα πάει για "μεγάλα ψάρια" στο μεταγραφικό παζάρι, ειδικά για την θέση του αριστερού χαφ - εξτρέμ, για την οποία θέλουν να τα "χώσουν" γερά στην αγορά, προκειμένου να βρουν ό, τι καλύτερο και οι πληροφορίες του Sportdog κάνουν λόγο για άλλο ένα θερμό καλοκαίρι στην Τούμπα, με πολύ δυνατές περιπτώσεις που ήδη "δουλεύονται" από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και δη τον Λούμπος Μίχελ.

Φυσικά, ακούστηκαν και περιπτώσεις παικτών που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην Τούμπα και ένας από αυτούς είναι Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος έχει "παίξει" πολλές φορές για επιστροφή, από όταν πήρε μεταγραφή στην Φενέρμπαχτσε. Φυσικά και η περίπτωσή του είναι "ζωντανή", όπως έχουμε ξαναγράψει άλλωστε.

Ο Σλοβάκος άσος δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του στην τουρκική ομάδα, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός σε Αλ Αϊν και Μπούρσασπορ και η περίπτωσή του φαίνεται πως αποτελεί "ξαναζεσταμένο" φαγητό για τον ΠΑΟΚ.

Κι αυτό επειδή στον Δικέφαλο αναμένεται να ασχοληθούν ξανά με τον 27χρονο, μόνο αν μείνει ελεύθερος από την Φενέρ (κάτι που συγκεντρώνει μοιρασμένες πιθανότητες να συμβεί) και μόνο αν στραβώσουν όλα τα υπόλοιπα που ήδη δουλεύουν στην Θεσσαλονίκη.

Το σίγουρο είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης αναζητά ό, τι πιο καυτό για τον ΠΑΟΚ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας, αλλά και να "φτιάξει" τους "ασπρόμαυρους" οπαδούς εν όψει της νέας σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos