Τρίποντο... ασυλίας για τον ΠΑΟΚ


Ο «Δικέφαλος» καλούνταν να διαχειριστεί τις μαζεμένες απουσίες που είχε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να τις «πληρώσει» με κάποιο στραβοπάτημα.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα, με μία φλύαρη κατοχή της μπάλας, αλλά με αδυναμία στην τελική προσπάθεια.

Στο 17’ ο Μάτος βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ, ωστόσο η προβολή του ήταν άστοχη.

Στο 26’ ο Ενρίκε έχασε μία φοβερή ευκαιρία, όταν εκμεταλλευόμενος την έξυπνη κάθετη του Μπίσεσβαρ κι αφού απέφυγε δύο αντιπάλους του, πλάσαρε λίγο άουτ από το ύψος του πέναλτι.

Στο 37’ ο Κάνιας έβαλε τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού στην αναμέτρηση, σκοράροντας για πρώτη φορά στην καριέρα του με μακρινό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή των «βυσσινί».

Το ημίχρονο συμπληρώθηκε με τον «Δικέφαλο» να προηγείται, έχοντας ωστόσο αρκετά κενά διαστήματα, μένοντας μακριά από το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έχει δείξει νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

Στο δεύτερο 45 ο ρυθμό του αγώνα έπεσε ακόμα περισσότερο, ο ΠΑΟΚ δεν έδειχνε διατεθειμένος να φτιάξει φάσεις, έχοντας πολύ μέτρια εικόνα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μόλις στο 81’ με σουτ του Κουλούρη ο «Δικέφαλος» βρήκε την πρώτη του τελική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο.

Το τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβασαν την απόδοση τους και με… μαέστρο τον Μπίσεσβαρ δημιούργησαν καλές ευκαιρίες.

Στο 87’ ο Κίτσιου εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Κάτσε και πλάσαρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ για το 2-0, ενώ νωρίτερα ο Κουλούρης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη συνεργασία Μπίσεσβαρ και Σάκχοφ.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαρέλα (!) πλαγιοκόπησε από τα αριστερά, συνδυάστηκε με τον Μπίσεσβαρ, με τον Κουλούρη να βλέπει τον Ξενοδόχοφ να εξουδετερώνει το σουτ του από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο παρότι βρέθηκε σε μέτρια ημέρα χωρίς να… φορτσάρει, διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 49 πόντους, έχοντας μπροστά του τη δοκιμασία της Τετάρτης στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για την 27η αγωνιστική της Super League.

Paok24

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos