Έστησε τρελό "γλέντι" ο ΠΑΟΚ!


Ο ΠΑΟΚ δεν... λυπήθηκε τις αλλαγές του Ουζουνίδη, εμφανίστηκε ισοπεδωτικός στην Τούμπα και διέλυσε με 3-0 τον Παναθηναϊκό, αγγίζοντας την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια.

Ποιο ντέρμπι; Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο ΠΑΟΚ ο οποίος έπαιξε σαν… τη γάτα με το ποντίκι τον Παναθηναϊκό επικρατώντας με 3-0 στην Τούμπα, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής της Super League. Ο Δικέφαλος έπαιξε για μεγάλα χρονικά διαστήματα υπέροχο ποδόσφαιρο και το τελικό σκορ, το οποίο διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, τον αδικεί, καθώς θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα γκολ.

O «Δικέφαλος» είδε τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να τον απειλήσει μόλις στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με το σουτ του Κλωναρίδη.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ χάρη στο πείσμα του Ενρίκε, ο οποίος κυνήγησε μία βαθιά μπαλιά, εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απομάκρυνση του Χουχούμη και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.

Ο «Δικέφαλος» πήρε ψυχολογία από το γκολ του Βραζιλιάνου και συνέχισε να πιέζει, σκοράροντας εννιά λεπτά αργότερα, με τον Λέοβατς να εκμεταλλεύεται τη σέντρα ακριβείας του Ουάρντα από τα δεξιά σε μία υποδειγματική επίθεση του ΠΑΟΚ και να σκοράρει, δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του.

Στο 35’ η καλή εκτέλεση φάουλ από τον Πέλκα έβγαλε τον Μάτος μόνο του στο δεύτερο δοκάρι, με τον Βραζιλιάνο να βγάζει παράλληλη σέντρα με προβολή, στρώνοντας την μπάλα στον Σάκχοφ, ο οποίος πλάσαρε με εξουδετερωμένο τον Στιλ.

Στο 43’ ο ΠΑΟΚ έχασε φοβερή διπλή ευκαιρία με σουτ των Μάτος και Πέλκα μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Στιλ κράτησε το 3-0, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Περισσότερα σε λίγο...

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos