Ο Ίβιτς έχει ήδη χαράξει το πλάνο του ημιτελικού


Με ξεκάθαρες σκέψεις τόσο για την τακτική που θα ακολουθήσει, όσο και για τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει ο Βλάνταν Ίβιτς προετοιμάζει την ομάδα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.


Η χθεσινή (10/04) ήταν για τους παίκτες του ΠΑΟΚ ημέρα ξεκούρασης και εκτόνωσης από τους υψηλούς ρυθμούς που δημιούργησε ο θρίαμβος επί του Παναθηναϊκού την Κυριακή (09/04). Όχι για όλους, όμως, παρά μόνο για τους βασικούς του ντέρμπι της Τούμπας, καθώς οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μεταξύ αυτών βρίσκονται και παίκτες που ο Βλάνταν Ίβιτς υπολογίζει με μεγάλες πιθανότητες να έχει ως βασικούς στον αυριανό (12/4) ημιτελικό Κυπέλλου με τους "πράσινους" (Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Κουλούρης, Μαλεζάς).

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρη άποψη για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις του Κυπέλλου. Η βασική στόχευσή του θα είναι, σε αντίθεση με το άκρως επιθετικό πνεύμα στο ματς που προηγήθηκε, η αποτελεσματική ανασταλτική λειτουργία. Θα επιδιώξει να εμφανίσει μία ομάδα συμπαγή, χωρίς μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών, με πολλά τρεξίματα και μπόλικο πρέσινγκ που θα τη βοηθήσει να φεύγει γρήγορα και στην κόντρα επίθεση.

Το πιθανότερο είναι να παρατάξει τον Δικέφαλο με ενδεκάδα που θα βασίζεται στη διάταξη του 4-3-3. Έχει, όμως, κάνει σκέψεις και για 3-5-2 κι ας το κρατήσουμε αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Είναι προφανές ότι ο 40χρονος κόουτς ξεκούρασε Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κουλούρη και χρησιμοποίησε ως αλλαγή Κάμπος και Μαλεζά την Κυριακή για να τους έχει φρέσκους σ' αυτό το ματς που ο αντίπαλος θα επιδιώξει να ασκήσει μεγάλη πίεση. Οι πέντε προαναφερθέντες, μαζί με τους Γλύκο, Μάτος, Λέοβατς, Κρέσπο, Τσίμιροτ και Σάχοβ συγκροτούν μία ενδεκάδα που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να την δούμε και αύριο το βράδυ στη Λεωφόρο. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ένας εκ των Ενρίκε και Ουάρντα στη μεσοεπιθετική γραμμή ή ο Κάτσε λίγο πιο πίσω.

Η σημερινή τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Αθήνα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, ωστόσο, φαίνεται πως ο Ίβιτς δεν έχει πάρα πολλά ακόμη να σκεφτεί για τον πρώτο ημιτελικό.
sport24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos