Τι είδε στο Λονδίνο;


Από Απρίλη, καλοκαίρι! Με γοργούς ρυθμούς (για την εποχή που διανύουμε) προχωράει ο ΠΑΟΚ τα θέματα που άπτονται του μεταγραφικού σχεδιασμού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου έχει σηκώσει για τα καλά μανίκια και ήδη εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις παικτών τόσο απ΄την εγχώρια, όσο και την ξένη αγορά.

‘Επειτα απ΄την απόκτηση του 18χρονου επιθετικού Δημήτρη Λημνιού απ΄τον Ατρόμητο που αναμένεται να «κλειδώσει» και τυπικά εντός της νέας εβδομάδας, εσχάτως κυκλοφόρησε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη κλείσει και χαφ εν όψει καλοκαιριού.

Κάτι που συνέβη ή αν θέλετε δρομολογήθηκε έπειτα απ΄το τελευταίο ταξίδι – όπως αποκάλυψε η εφημερίδα FORZA – του Λούμπος Μίχελ στην Αγγλία.

Αν και επί του παρόντος δεν κοινοποιήθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με πρόσωπα και…διευθύνσεις, ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε κι έχει κάποια έξτρα ενδιαφέροντα tips σχετικά με την επίσκεψη του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ στο Νησί.

Ποια αγγλική πόλη επισκέφτηκε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και ποιο παιχνίδι παρακολούθησε;…

Ο απεσταλμένος του «Δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκε στο «Λόφτους Ρόουντ» του Λονδίνου κι είδε live την αναμέτρηση ΚΠΡ – Μπράιτον (1-2) στο πλαίσιο της 41ης αγωνιστικής στην Premiership.

Σημειωτέων πως η Μπράιτον μαζί με την Νιούκαστλ οδηγούν την κούρσα στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, ενώ η ΚΠΡ βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε σύνολο 24 ομάδων.

Κι επειδή τίποτα ασφαλώς δεν είναι τυχαίο, το πιθανότερο αν όχι βέβαιο είναι πως πίσω απ΄ το μεταγραφικό – αγγλικό – shopping του Μίχελ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, βρίσκεται παίκτης ο οποίος αγωνίζεται σε μία εκ των δύο ομάδων (ΚΠΡ ή Μπράιτον).

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε όσα γράφαμε – προ ημερών- σε αυτήν εδώ την στήλη: οι Θεσσαλονικείς έχουν αρχίσει να κάνουν τα κουμάντα τους εν όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου κι ας μην έχει ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν.

Η πρώτη παραγγελιά που έχει φύγει προς τους ατζέντηδες – στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ – αφορά τέσσερις ποδοσφαιριστές: έναν αριστερό στόπερ, έναν αριστερό winger, ένα αμυντικό χαφ κι έναν κοντό σέντερ φορ, με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Και φυσικά και για τους τέσσερις παίκτες, λεφτά υπάρχουν!

Πηγή : marca-sl

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos