«Πίστευα πως θα περνούσε ο Παναθηναϊκός στον τελικό»

Με έκπληξη υποδέχθηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου καθώς περίμενε εκεί τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας βέβαια πως δεν έχει σημασία για τους παίχτες της ΑΕΚ ο αντίπαλος, παρα μόνο η κατάκτηση του τροπαίου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός χαφ στο Novasports:

Για την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου: «Προφανώς και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκρισή μας στον τελικό κυπέλλου. Αυξήθηκε η αυτοπεποίθηση όλων απ’ την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο επίσης θα προσεγγίσουμε με αυτοπεποίθηση. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας δώσει αυτοπεποίθηση ενόψει των πλέι οφ».
Για το αν σκέφτονται από τώρα στην «Ένωση» τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ: «Όλοι μας είμαστε αρκετά επαγγελματίες για να κατανοήσουμε ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτούμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση στον τελικό, αλλά το επόμενο ματς είναι στα Γιάννενα και όλοι μας, οι παίκτες και όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα, σκέφτονται αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει».
Για το αν αποτέλεσε για εκείνον έκπληξη η πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό της διοργάνωσης: «Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, προφανώς και πίστευα ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση στον τελικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός διαθέτουν εξαιρετικές ομάδες και είναι γνωστό ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Πριν τους ημιτελικούς δεν υπήρχε φαβορί για την πρόκριση. Έτσι κι αλλιώς για μας δεν έχει σημασία».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White