Σόου Κούγια στην Τούμπα!


Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, υπήρξαν έξι οφ σάιντ που έκοψαν επιθέσεις των βυσσινί, μίλησε για ομάδες που προστατεύονται (αφήνοντας να εννοηθεί τον ΠΑΟΚ), ενώ στο… μενού είχε και Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


“Η ΠΑΕ ΑΕΛ έρχεται στη δύσκολη θέση μετά από ένα παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ομάδα με την οποία έχουμε κοινούς στόχους για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, να καταγγείλουμε τους δύο βοηθούς διαιτητού Σίπκα και Βασιλόπουλο που έκοψαν με έξι οφσάιντ επιθέσεις της ομάδας μας.

Με τους πλαϊνούς να παίζουν σαν λίμπερο για να μην αδικούνται οι ομάδες που προστατεύονται δεν είναι πρόοδος. Δε θέλουν να έχουμε ποδοσφαιρικές συμπεριφορές σαν την Κέρκυρα. Στο ένα παιχνίδι με τη Βέροια, αποδόθηκαν 4 ως 40 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν έχουμε τίποτα με την ιστορική ομάδα του Ηρακλή. Αν περιμένουμε εξυγίανση με μείωση ομάδων και με συμμετοχή ομάδων όπως η Κέρκυρα, που έχει το κουμάντο ο Λιμπάντσης, ενώ έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό και με προπονητή τον Γρηγορίου, που είναι ηθοποιός προπονητής, εγώ δε θα το ανεχτώ.

Η συμπεριφορά της Σούπερ Λιγκ, του κ. Γκαγκάτση και του κ. Στράτου με συμπεριφορές ομάδων και διαιτητών, δεν είναι προσπάθεια για αναβάθμιση. Προσπάθεια για αναβάθμιση είναι να κόψουμε από τη ρίζα τα κεφάλια αυτών που βρωμίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το έχουμε πληρώσει και εμείς και ο ΠΑΟΚ, Κάνω έκκληση για εξυγίανση, όχι να μας βολεύει κάτι τη μία μέρα και κάτι άλλο την άλλη.

Τα έχουμε καταγγείλει εγγράφως στη Λίγκα και μας είπαν ότι είναι θέμα του αθλητικού εισαγγελέα. Αν ήμουν Γρηγορίου, και η ομάδα είχε αυτή τη συμπεριφορά στο παιχνίδι με τη Βέροια και αυτήν που είχε σήμερα, θα είχα παραιτηθεί”.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos