Χωρίς κόσμο ο τελικός της Κ15!

Οι τελικοί (σε οποιοδήποτε άθλημα) είναι γιορτή. Όταν κάνεις μία γιορτή χωρίς κόσμο, τι σόι γιορτή είναι αυτή;

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται τελικοί χωρίς οπαδούς! Υπό τον φόβο των επεισοδίων βγαίνουν πολλές φορές αποφάσεις οι οποίες κρατάνε τον κόσμο μακριά από τα γήπεδα.


Όπως έγινε και τώρα στον τελικό των ομάδων Κ15 της Super League του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16:45 στο «AEL FC Arena» στη Λάρισα σε άδειες κερκίδες!

Το πρωί της Παρασκευής (28/4) έγινε και επίσημα γνωστό ότι ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο, μετά από απόφαση της αστυνομίας και της Πολιτείας!

Μετά από αίτημα των αστυνομικών αρχών ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης αρνήθηκε να συναινέσει είτε σε οργανωμένη, είτε σε μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των συμμετεχόντων ομάδων στη Λάρισα «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα Παρασκευή (28-04-2017) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των συμμετεχόντων ομάδων «Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ» και «Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», κατά τη διεξαγωγή του Τελικού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υποδομής της SUPER LEAGUE Κ-15 περιόδου 2016-2017, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (29-04-2017) και ώρα 16.45΄, στο Γήπεδο AEL FC ARENA , για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White