«Όταν είδα το σχόλιο διέγραψα το λάικ μου…» (video)


Ο Γιάννης Μυστακίδης ανακηρύχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ τον Φλεβάρη, με τον κόσμο να του δίνει τον συγκεκριμένο τίτλο στην ψηφοφορία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός παρέλαβε σήμερα το βραβείο του και κλήθηκε να σχολιάσει το λάικ που έκανε στη φωτογραφία του Γιώργου Τζαβέλλα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε δει το σχόλιο της, κάτι που όταν αντιλήφθηκε πήρε πίσω την κίνηση του.

Ο Μυστακίδης μίλησε για τους μεγάλους στόχους του ΠΑΟΚ ως το φινάλε της σεζόν και τη δουλειά της ομάδας για να τους πετύχει, ενώ αναφερόμενος στην Εθνική ομάδα δεν έκρυψε την πικρία του επειδή δεν κλήθηκε παρότι θεωρεί ότι άξιζε μία θέση, σεβόμενος την επιλογή του κ. Σκίμπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη βράβευση του: Αυτό το βραβείο είναι η επιβεβαίωση των προσπαθειών μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που αναγνωρίζει την προσπάθεια μου. Καθημερινά προσπαθώ για την ομάδα και το αν θα αγωνίζομαι ή όχι είναι επιλογή του προπονητή. Όταν παίζω κάνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

Για την κρισιμότερη φάση της σεζόν και την επίτευξη των στόχων: Το σημαντικότερο είναι η ομάδα να δείχνει ενότητα. Έχουμε αποδείξει σε δύσκολες στιγμές πως όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Δουλεύουμε πολύ σ’ αυτό και με την κατάλληλη συγκέντρωση μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, δεν έχουμε κανέναν φόβο.

Για το λάικ του στη φωτογραφία του Τζαβέλλα: Καλό είναι πριν κρίνουμε κάποιον να μαθαίνουμε πρώτα την αλήθεια. Ήταν ένα λάικ σε ένα πανηγύρι της Εθνικής μας ομάδας. Όταν είδα όμως το σχόλιο που υπήρχε τότε διέγραψα το λάικ μου. Καλό θα ήταν πριν κρίνουμε κάποιον να ξέρουμε την αλήθεια και να μη λέμε άλλα ντάλων.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ φέτος: Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Επιτέλους αυτή η ομάδα πρέπει να κατακτήσει έναν τίτλο. Εμείς οι παίκτες είμαστε εδώ για αυτό και δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Η ομάδα έδειξε ότι προχώρησε από την αρχή της σεζόν κι έχει σημάδια βελτίωσης. Στόχος μας είναι επίσης και η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Θέλουμε από εκεί να πετύχουμε τον μεγαλύτερο μας στόχο τους ομίλους του Champions League. Να μπορέσουμε το καλοκαίρι να διεκδικήσουμε την είσοδο μας εκεί και να το πετύχουμε.

Για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική: Καθημερινά δουλεύω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ευελπιστώ ότι και εγώ μπορεί το καλοκαίρι να είμαι στα πλάνα του κ. Σκίμπε στην προσπάθεια της Εθνικής μας να βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στεναχωρήθηκα που δεν κλήθηκα, πικράθηκα γιατί νομίζω το άξιζα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Τα παιδιά πήραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πρώτα θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και μετά να πετύχω κι αυτό το προσωπικό όνειρο κλήσης μου στην Εθνική.

Για τις θέσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί: Μαρέσει να αγωνίζομαι, το που θα αγωνίζομαι είναι απόφαση του προπονητή και καλύτερα εκείνον να ρωτήσετε. Προτιμώ να αγωνίζομαι, ακούω τον προπονητή μου κι ας με βάλει και τερματοφύλακα.

Δείτε όλες τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο του PAOK TV.
paok24

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos