Τσιρίλο: «Έχει βάλει κανόνες ο Ίβιτς»


Ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου μίλησε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την πιθανότητα διεκδίκησης του πρωταθλήματος και τον Πρίγιοβιτς.

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κυνηγήσει το πρωτάθλημα αφού έχει νοοτροπία, φωτιά και ενέργεια εξέφρασε ο Μπρούνο Τσιρίλο μιλώντας στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο Τσιρίλο υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο καθώς διαθέτει μια διοίκηση που τον στηρίζει, έναν προπονητή που έχει βάλει κανόνες και ποιοτικούς παίκτες.

Τέλος, τόνισε ότι ο Πρίγιοβιτς είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ και θυμίζει λίγο Μουσλίμοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παρί: «Ήταν κάτι φανταστικό. Ήταν εντυπωσιακό στη ζωή και το ποδόσφαιρο. Το μήνυμα που περνά είναι ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον όταν προσπαθείς.

Για το εάν αντί για την άμυνα της Παρί ήταν μια ιταλική άμυνα: «Να τρώγαμε το πολύ τέσσερα. Με τίποτα όμως έξι».

Για το εάν μπορούσε να το κάνει κάποια άλλη ομάδα: «Υπάρχουν τέσσερις πέντε ομάδες που μπορούν να το κάνουν αυτό. Είναι θέμα πίστης. Να έχεις τη φωτιά και το όνειρο για να το κάνεις».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει πρωταθλητής: «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο, κουβαλάει μια νοοτροπία, μια φωτιά και μια ενέργεια που του δίνει ο προπονητής του. Όλα είναι πιθανά».

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αλλά η ΑΕΚ έχει το κίνητρο για νίκη για να μπορέσει να μπει στα πλέι οφ. Θα γίνει ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Δεν υπάρχει φαβορί. Είναι μια ξεχωριστή ιστορία το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για την καλή πορεία του ΠΑΟΚ: «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που οδηγούν στην επιτυχία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα χωρίς προβλήματα με μια διοίκηση που έχει κάνει μια καλή δουλειά και δείχνει να έχει πρόγραμμα. Έχει έναν προπονητή που κάνει πολύ καλή δουλειά, έχει βάλει κανόνες και έχει περάσει τη φιλοσοφία του και το τελευταίο κομμάτι είναι η ποιότητα .

Για το εάν ευχήθηκε στον Ίβιτς: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του. Είμαι στο πλευρό του και το γνωρίζει».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Δεν τον ήξερα πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Άρχισα να τον παρακολουθώ από τη στιγμή που ήρθε. Έχει πολλά θετικά στοιχεία. Μου θυμίζει τον Μουσλίμοβιτς με κάποια διαφορετικά στοιχεία. Είναι μια πολύ καλή επιλογή παίκτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown