Επιστροφή στις προπονήσεις με καλές ειδήσειςΣτις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τον Στέλιο Μαλεζά να δίνει το παρών, ενώ τρέξιμο ξεκίνησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ατομικό για Τζάλμα Κάμπος.

Επειτα από το τριήμερο ρεπό τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις (απουσίαζαν οι διεθνείς). Τα ευχάριστα ήρθαν από την πλευρά του Στέλιου Μαλεζά που ξεπέρασε το πρόβλημά του και προπονήθηκε κανονικά.

Τα ευχάριστα ήρθαν από την πλευρά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που ξεκίνησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Τέλος, ο Τζάλμα Κάμπος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων έδωσε στον Βλάνταν Ίβιτς και τους παίκτες του την ευκαιρία να κάνουν ένα… restart μετά το βαρύ πρόγραμμα του προηγούμενου διαστήματος. Η δράση σταμάτησε για τρεις μέρες, ωστόσο το διάλειμμα τελείωσε και η μπάλα άρχισε πάλι να κυλά στο γήπεδο.


Η πρώτη προπόνηση ήταν χαμηλής έντασης και είχε περισσότερο χαρακτήρα προσαρμογής και προετοιμασίας για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Οι ασκήσεις αφορούσαν τη βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης των ποδοσφαιριστών.

Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά κι ο Στέλιος Μαλεζάς , ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και πλέον έχει ξεπεράσει την κάκωση ποδοκνημικής που έπαθε στο ματς με την ΑΕΚ. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που επίσης «δούλευε» όσο οι υπόλοιποι ξεκουράζονταν ξεκίνησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Ο μοναδικός που δεν ξεκουράστηκε καθόλου τις προηγούμενες τρεις μέρες είναι ο Τζάλμα Κάμπος. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ προπονούνταν καθημερινά ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ξεπεράσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη θλάση για να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς .

Την Παρασκευή (24.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos PAOK