«Δεν ζητάω συγγνώμη!»


Ο Δημήτρης Πέλκας σκόραρε στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο και έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, κόντρα στην ομάδα από τη Νέα Σμύρνη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου αποβλήθηκε από για την κίνηση που έκανε κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του.

Μάλιστα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του αναφέρθηκε στο περιστατικό τονίζοντας πως δεν ζητάει συγγνώμη, διότι αυτή του η κίνηση δεν είχε κάποιον αποδέκτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό στο οποίο πρέπει να μείνουμε ηταν το γκολ μου. Η κίνηση μου δεν είχε σκοπό να θίξει τον Πανιώνιο, τον οποίο σέβομαι. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Ο αληθινός χαρακτήρας ενός ποδοσφαιριστή βγαίνει πάνω στην πίεση. Η κίνηση μου δεν είχε κάποιον αποδέκτη, γι αυτό δεν ζητάω συγγνώμη.

Ήθελα να δείξω ότι έχουμε τσαγανό. Δεν είναι εύκολη κατάσταση, όταν αγωνίζεσαι σε ένα ματς ενώ στο άλλο μένεις εκτός… Ο ποδοσφαιριστής όμως πρέπει να είναι πάντα έτοιμος για να βοηθήσει. Περιμέναμε να αγωνιστεί έτσι ο Πανιώνιος.

Είναι πολύ καλή ομάδα και το ίδιο δύσκολα θα είναι και τα ματς των play off. Είμαστε μέσα στους στόχους μας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν έχω κάποια προτίμηση σε αντίπαλο, με όποιον και να κληρωθούμε στα ημιτελικά, θα είναι δύο μεγάλα ντέρμπι».

inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos