Με Παναθηναϊκό και το πρώτο ματς στη Λεωφόρο


Για πρώτη φορά μετά από 68 χρόνια οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκαν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ντέρμπι, λοιπόν, σε αυτή τη φάση με τα πρώτα παιχνίδια να διεξάγονται σε «Απόστολος Νικολαΐδης» και «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τους επαναληπτικούς σε Τούμπα και ΟΑΚΑ.

Στα αξιοσημείωτα ότι τα ζευγάρια είναι τα ίδια όπως και το 1949. Tότε στα ημιτελικά η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού και ο Παναθηναϊκός στην Θεσσαλονίκη 1-0 του ΠΑΟΚ. Τον τίτλο τότε κατέκτησε η «Ένωση» νικώντας 2-1 τον Παναθηναϊκό στον τελικό.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» και οι «πράσινοι» θα αναμετρηθούν στο Κύπελλο τρεις ημέρες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στο οποίο ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τους τιμωρημένους Μπεργκ και Κουρμπέλη.

Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών του κυπέλλου θα διεξαχθούν στις 12-13 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 26-27 του ίδιου μήνα. Ο τελικός θα γίνει στις 6 Μαΐου με τυπικά γηπεδούχο τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, που βγήκε πρώτα από την κληρωτίδα.
paokrevolution

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos