Τι έδειξαν οι εξετάσεις του Πρίγιοβιτς


Από αύριο ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, θα μπει πιο εντατικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων σύμφωνα με τα όσα έδειξαν οι εξετάσεις του.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:


Ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις σ’ έναν ποδοσφαιριστή είναι να του ζητήσεις να κάνει προπόνηση δίχως μπάλα. Μόνο τρέξιμο. Έτσι, όλοι οι προπονητές και οι γυμναστές προσπαθούν να βρουν τρόπους να συνδυάσουν τη δουλειά στη φυσική κατάσταση με το ποδόσφαιρο.

Κάτι τέτοιο έγινε και στην προπόνηση της Τετάρτης (29.03). Το πρόγραμμα αφορούσε την ταχύτητα και τη δύναμη ενσωματωμένες στο κομμάτι της τακτικής και της τεχνικής μέσα από μια σειρά ασκήσεων για τη βελτίωση τόσο της φυσικής κατάστασης όσο και της ομαδικής λειτουργίας σε pressing και passing game.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έδειξε την φυσιολογική κι αναμενόμενη πορεία πώρωσης του τραύματος. Με βάση την εικόνα των εξετάσεων, το ιατρικό και το τεχνικό τιμ αποφάσισαν την αύξηση της επιβάρυνσης του ειδικού προγράμματος του ποδοσφαιριστή.

Από την Πέμπτη (30.03) ο Πρίγιοβιτς θ’ αρχίσει να μπαίνει σε κομμάτια της προπόνησης που δεν έχουν σωματική επαφή προκειμένου να διατηρείται σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Από εκεί και πέρα, ο Τζάλμα Κάμπος μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την ΑΕΚ κι από την Πέμπτη (30.03) θα συμμετέχει μερικώς στην προπόνηση σε ρυθμούς επανένταξης.

Τέλος, στη Νέα Μεσημβρία επέστρεψαν οι Φερνάντο Βαρέλα , Ευθύμης Κουλούρης , Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Την Πέμπτη (30.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

πηγή: paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos