Το βίντεο του ΠΑΟΚ για τον Ιβιτς


O Σέρβος προπονητής, έκλεισε σήμερα ένα χρόνο στον πάγκο του ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ του ετοίμασε ειδικό βίντεο.

Δείτε μέσα από το PAOK24 το βίντεο διάρκειας περίπου 8 λεπτών, που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ για τον προπονητή της ομάδας, με τις δηλώσεις του ίδιου του Ιβιτς.

Αρχικά είπε: «Είναι μεγάλη ευθύνη, σε μεγάλη ομάδα, με μεγάλες υποχρεώσεις. Με πολύ κόσμο, που περιμένει καλά αποτελέσματα. Είναι κάτι που με ικανοποιεί πολύ που είμαι τόσο καιρό εδώ και σίγουρα, μου δίνει κουράγιο για να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και να δίνω καθημερινά το 100% όσον αφορά την προετοιμασία, τις προπονήσεις, τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Είναι κάτι που διάλεξα να κάνω, προσπαθώ κάθε μέρα να μαθαίνω κάτι καινούργιο για να περάσω στους παίκτες μου».

Για το πόσο άλλαξε ο ανθρωπος Ιβιτς με τον προπονητή Ιβιτς:

«Ο άνθρωπος Ιβιτς, παραμένει ίδιος. Οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν. Ο προπονητής Ιβιτς, σίγουρα είναι πιο έμπειρος από πριν ένα χρόνο όταν ήρθα και έκανα προπόνηση με τη μεγάλη ομάδα. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να μαθαίνεις καθημερινά. Πρέπει να δουλεύεις εκτός του γραφείου και του αγωνιστικού χώρου και στο σπίτι, να ενδιαφέρεσαι και να κάνεις αυτά τα πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν αύριο».

Για τα μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει αυτό τον έναν χρόνο:

«Το μεγαλύτερο μάθημα είναι ότι δεν υπάρχει χαλάρωση σε αυτή τη δουλειά. Το ήξερα και από πριν, αλλά το βλέπω καθημερινά. Σήμερα είσαι πάνω, αύριο μπορεί να είσαι κάτω. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους τους προπονητές. Είδαμε και χθες, ένα παιχνίδι του Champions League, που ένας προπονητής πριν τρεις εβδομάδες ήταν θεός. Κέρδισε τη Μπαρτσελόνα 4-0 και χθες, έχασε 6-1 και είναι το ακριβώς αντίθετο. Γιατί συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο ποδόσφαιρο και αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να αποδεχθείς και πρέπει να παλεύεις και να δίνει καθημερινά ότι μπορείς».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos