Τρεις υποψήφιοι, ένα βραβείο!


Ξεκίνησε η ψηφοφορία στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον MVP Φεβρουαρίου. Αυτοί είναι οι υποψήφιοι.

Τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για τον μήνα Φεβρουάριο που πριν λίγες ημέρες μας αποχαιρέτισε καλούνται να επιλέξουν οι φίλοι του Δικεφάλου παίρνοντας μέρος σε σχετική ψηφοφορία που διενεργείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Οι υποψήφιοι είναι τρεις, ο Γιάννης Μυστακίδης, ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρονται τα εξής:

«Μήνας γεμάτος αγωνιστική δράση. Μήνας με επιτυχίες, αλλά και άσχημα αποτελέσματα. Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε ποιος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Δικεφάλου. Το paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το 11888 σας καλούν να επιλέξετε τον MVP Φεβρουαρίου.

Οκτώ αγώνες σε μόλις 26 μέρες περιελάμβανε ο Φεβρουάριος για τον Δικέφαλο. Ποιος είναι ο παίκτης που ξεχώρισε περισσότερο σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό μαραθώνιο; Ας δούμε τους τρεις υποψήφιους.

Πρώτος διεκδικητής ο Γιάννης Μυστακίδης . Ο νεαρός άσος προσέφερε το προηγούμενο διάστημα πολλές λύσεις στην ομάδα του, όσες φορές επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς να τον ρίξει στην μάχη. Πέτυχε δύο γκολ κόντρα σε ΑΕΛ και Ξάνθη και ήταν ο παίκτης που έφτιαξε το γκολ του Δικεφάλου μέσα στο Γκελζενκίρχεν κόντρα στην Σάλκε. Αγωνίστηκε σε ρόλο εξτρέμ, αριστερού φουλ μπακ, ενώ σε ορισμένες αναμετρήσεις έπαιξε ως δεύτερος επιθετικός αποδεικνύοντας ότι μπορεί να έχει σύνθετο ρόλο στην ομάδα. Πλέον βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ του Δικεφάλου με έξι τέρματα, παρέα με τους Πρίγιοβιτς,  Μάτος και θα διεκδικήσει το πρώτο του ατομικό τίτλο στην φετινή σεζόν.

Μάχη για τον τίτλο του 11888 MVP Φεβρουαρίου θα δώσει και ο Στέλιος Μαλεζάς . Ο έμπειρος αμυντικός είδε τον χρόνο του να αυξάνεται και ανταποκρίθηκε άψογα στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας. Τον Φεβρουάριο αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια, όντας εκ των κορυφαίων σε απόδοση παικτών του Δικεφάλου. Είτε με έναν είτε με δύο παρτενέρ στα στόπερ κατάφερε να φέρει εις πέρας ό,τι του ζητήθηκε από το τεχνικό τιμ, αποδεικνύοντας πως στα 32 του είναι μία σημαντική μονάδα. Η επιβράβευση για τον Κατερινιώτη ήρθε με την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, στην… εξίσωση συμμετέχει και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ξεκίνησε εντυπωσιακά την καριέρα του με τον Δικέφαλο. Μετρά ήδη έξι γκολ, πέντε από τα οποία τα σημείωσε μέσα στον Φεβρουάριο. Χωρίς να βρίσκεται στο 100% από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης, λόγω της αγωνιστικής απραξίας πριν υπογράψει με τον ΠΑΟΚ, ο Ελβετός φορ μπήκε κατευθείαν στα βαθιά και άρχισε να εκτελεί τους αντιπάλους, δείχνοντας να έχει προσαρμοστεί άμεσα στο κλίμα της ομάδας. Ο Πρίγιοβιτς είναι υποψήφιος και για τους δύο ατομικούς τίτλους του μήνα, καθώς με τον γκολ του κόντρα στην Ξάνθη, έχει θέσει υποψηφιότητα και για το Regency Casino Best Goal.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Φεβρουάριο».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown