Μεγάλη νίκη, μεγάλος ΠΑΟΚ που δεν φοβάται κανέναν!


Ο Δικέφαλος επικράτησε απόλυτα δίκαια του Ολυμπιακού με τους Σάχοφ και τους Πρίγιοβιτς να εκτελούν τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Τούμπα.

Πέρασε για λίγα λεπτά... τρικυμία, συνήλθε και ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ ήταν ουσιαστικός, ήταν φουλ παθιασμένος, ήταν σαφώς και η καλύτερη ομάδα και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη που προκαλεί... πικρά χαμόγελα καθώς η σκέψη πάει στο... γνωστό «πώς μπορεί να είναι πίσω από αυτή την ομάδα ο Δικέφαλος.
Μπορεί άπαντες να περίμεναν ο ΠΑΟΚ να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ορμή της Τούμπας στα πρώτα λεπτά αλλά ο Ολυμπιακός ήταν που μπήκε πολύ πιο δυνατά και κατάφερε να δημιουργήσει δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 4' σουτ του Σισοκό πέρασε κόρνερ ενώ στο 7' ένα απίστευτο λάθος του Γλύκου που έδωσε την μπάλα στον Ανσαριφάρντ, έφερε και χαμένο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αποκρούει το πλασέ του Ιρανού.

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού κράτησε μέχρι το 20'. Ο ΠΑΟΚ με το πέρασμα του χρόνου, βρήκε την αυτοσυγκέντρωσή του, μείωσε τα λάθη του και κατάφερε να έχει σε ένα πολύ καλό του δεκάλεπτο τρεις ευκαιρίες να σκοράρει με τους Κάμπος, Ουάρντα, Ενρίκε να κάνουν πολύ κακές τελικές προσπάθειες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν... ΠΑΟΚ. Όπως τον θέλει ο κόσμος του, όπως τον θέλει και ο προπονητής του. Να παίζει έξυπνα και αμυντικά και επιθετικά. Και το κυριότερο να είναι αποτελεσματικός. Γκολ από τον Σάχοφ στο 54', γκολ από τον Πρίγιοβιτς στο 60' και η Τούμπα σε παροξυσμό.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε βάσει πλάνου να δίνει χώρο στον Ολυμπιακός χωρίς να του επιτρέπει να γίνει απειλητικός. Αν μάλιστα ήταν πιοπροσεκτικός στην τελική πάσα ή το σουτ του Ουάρντα δεν έβρισκε δοκάρι, το σκορ θα μπορούσε να ανέβει ακόμα ψηλότερα...

Ο ΠΑΟΚ ήταν ουσιαστικός και το σημαντικότερο νικητής σε ένα μεγάλο ντέρμπι δείχνοντας πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον αντίπαλό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown