Κουλούρης: «Θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»


Ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στους αγώνες με Ηρακλή και Ξάνθη, τονίζοντας πως αποτελεί η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του.

Ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στους αγώνες με Ηρακλή και Ξάνθη, τονίζοντας πως αποτελεί η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του κόντρα στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 21 ετών επιθετικός στο Novasports

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Κακά τα ψέματα, είναι μια κακή εβδομάδα για εμάς. Ερχόμαστε από μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα (1-1 με Ηρακλή στο Καυτονζόγλειο) και μία ήττα στο Κύπελλο (0-1 από την Ξάνθη). Μας χαροποιεί που προκριθήκαμε αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι όμως με τα αποτελέσματα που φέραμε. Τώρα έχουμε ένα ακόμα σημαντικό ματς με τον Ολυμπιακό, ένα μεγάλο ντέρμπι. Θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι για να ανέβει και η ψυχολογία μας. Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντική μία νίκη για εμάς, για τον κόσμο και γενικά για την ομάδα».

Για τα παιχνίδια με Ηρακλή και Ξάνθη και την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ήταν διαφορετικά ματς. Το πρώτο ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Είναι πολλά τα χρόνια που δεν έχουμε πάρει νίκη μέσα στο Καυτανζόγλειο. Θέλαμε τη νίκη, όμως δεν παρουσιαστήκαμε καλοί όπως και στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Στο Κύπελλο είχαμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (νίκη με 2-1), αλλά από το πρώτο λεπτό δεν μπήκαμε καλά και χάσαμε το παιχνίδι. Κρατάμε το θετικό, το ότι περάσαμε στους «4» και τώρα περιμένουμε την κλήρωση».

Για το αν υπάρχει εξήγηση για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας: «Αυτό το συζητάμε μέσα στη ομάδα με τον προπονητή μας. Σίγουρα υπάρχει εξήγηση και πάντα θέλουμε να τη βρίσκουμε. Δεν ήρθαν τυχαία τα άσχημα αποτελέσματα. Δεν ήμασταν καλοί, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ήμασταν όπως ήμασταν το προηγούμενο καιρό, όπως θέλουμε να παρουσιαστούμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το ματς θέλουμε είμαστε όπως μας θέλει ο κόσμος, όπως θέλουμε κι εμείς και όπως μπορούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας».

Για το αν υπάρχει σωματική και ψυχολογική κόπωση: «Υπάρχει μεγάλη κούραση σε όλους τους παίκτες. Εδώ και δύο μήνες παίζουμε συνέχεια ανά τρεις ημέρες, δεν έχουμε σταματήσει, δεν θυμάμαι να έχουμε κάποια διακοπή για να ξεκουραστούμε στο μυαλό και στα πόδια μας και να ξεφύγουμε λίγο από αυτή τη ροή των αγώνων. Μαζί με τον Ολυμπιακό είμαστε οι ομάδες με τα περισσότερα παιχνίδια. Ήμασταν μέσα σε τρεις διοργανώσεις, τώρα συνεχίζουμε σε δύο. Θέλουμε πολύ το Κύπελλο και φυσικά μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα. Η κούραση δεν θα μετρήσει όμως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όποια ομάδα το θέλει περισσότερο θα το πάρει και νομίζω πως αυτή η ομάδα θα είμαστε εμείς».

Για το… αντίδοτο για την κόπωση: «Θα πρέπει να είμαστε πιο κοντά σαν ομάδα, να περιορίσουμε τα λάθη μας και να κοιτάξει ο καθένας από εμάς να κάνει το καλύτερο για να είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκος στο μυαλό και στα πόδια του. Ειδικά σε τέτοια παιχνίδια, πληρώνεις και το παραμικρό λάθος. Θέλουμε να ελαττώσουμε τα λάθη και να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι, γιατί η κούραση είναι περισσότερη».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως και εμείς. Θέλουμε τη νίκη. Αυτή θα κυνηγήσουμε, η καλύτερη ομάδα θα πάρει το ματς και νομίζω πως αυτή θα είμαστε εμείς».
sport-fm

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos