Στο χειρουργείο ο Πρίγιοβιτς!


Δεν γλύτωσε το νυστέρι τελικά ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση έπαθε κάταγμα αριστερής κλείδας.

Ο παίκτης μπήκε άμεσα στο χειρουργείο για αποκατάσταση και η επιστροφή του αναμένεται σε ενάμιση μήνα περίπου.

Οι φόβοι σχετικά με τον τραυματισμό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επαληθεύτηκαν με τον Σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚ να βρίσκεται ήδη στο χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στην αριστερή κλείδα του χεριού του.

Θεωρητικά και αν διαβάσει κανείς το καλεντάρι της σεζόν, ο Πρίγιοβιτς θα προλάβει κάποιους αγώνες από τα πλέι οφ. Τίποτε άλλο.

Ο Σέρβος θα χάσει τους δυο ημιτελικούς Κυπέλλου, αλλά και τον τελικό αν περάσει ο ΠΑΟΚ εκεί στις 6 Μάη. Παράλληλα θα μείνει εκτός από όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος, δηλαδή με Πανιώνιο, Λάρισα, Παναθηναϊκό, Πλατανιά και Κέρκυρα. Αν προλάβει κάποιους αγώνες, αυτοί θα αφορούν τα πλέι οφ του ελληνικού Πρωταθλήματος και δεν αναφερόμαστε και στους έξι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Δυσάρεστα ήταν τ’ αποτελέσματα της ακτινογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά τον τραυματισμό του στον ώμο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η εξέταση επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ και πιστοποίησε πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας. Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή θ’ αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του προβλήματος, δεδομένου και του ιστορικού του.

Ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα η επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Πακακώστα. Ο μέσος όρος διάρκειας της αποκατάστασης παρόμοιων τραυματισμών υπολογίζεται στις έξι εβδομάδες, ωστόσο ο ακριβής προσδιορισμός της χρονικής απουσίας του Πρίγιοβιτς θα εκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες, μετά το χειρουργείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos