Σαββίδης: "Πλήρης ανακαίνιση της Τούμπας"


Ανάμεσα στα πολλά που είπε ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στους φίλους του ΠΑΟΚ στον σύνδεσμο της Νέας Υόρκης ήταν και το θέμα το νέου γηπέδου.

Τάχθηκε ξεκάθαρα στην παραμονή της ομάδας στην Τούμπα αλλά με πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου: "Η θέση μου είναι η πλήρης ανακαίνιση της Τούμπας. Ξέρω ότι εκεί είναι η καρδιά του ΠΑΟΚ και σέβομαι και το ότι τρώνε ψωμί δεκάδες οικογένειες στα γύρω καταστήματα. Αν ο κόσμος αποφασίσει να πάμε αλλού θα πάμε. Είμαστε κοντά στην απόφαση. Αυτό που ξέρω είναι ότι ένα σύγχρονο γήπεδο αξίζει περισσότερα από ένα Πρωτάθλημα. Σύντομα θα αποφασίσουμε. Και ξέρω ότι αν αποφασίσουμε να μείνουμε εκεί, θα είμαστε άμεσα έτοιμοι να αρχίσουμε".

Για το θέμα του νέου γηπέδου:
"Είμαστε σε σύσκεψη μέσα στην ομάδα, αλλά και με την πολιτεία. Για μένα το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι πιο σημαντικό από ένα πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα σύγχρονο γήπεδο και αυτό θα κάνουμε. Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο, αν είναι να κατασκευάσουμε ένα νέο γήπεδο ή να ανακατασκευάσουμε την Τούμπα. Θα κάνουμε μια έρευνα μέσα στους φιλάθλους. Θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε την καρδιά του ΠΑΟΚ σε άλλο μέρος;

Αυτό με ανησυχεί και δεν θέλω να πάρω μία τέτοια απόφαση. Πλήρης ανακαίνιση της Τούμπας είναι η θέση μου. Αλλά αν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θέλουν καινούργιο μέρος, η πλειοψηφία δηλαδή τότε θα κινηθούμε εκεί. Ο πρωθυπουργός λέει πως αν πάρεις την απόφαση να φύγεις θα σας παράσχουμε έκταση. Αν ασχοληθείς με την ανακαίνιση είμαστε μισό βήμα πριν από την λήψη της απόφασης. Τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos