«Δυνατά για την πρόκριση, μετά ο Ολυμπιακός»


Το βραβείο για το καλύτερο γκολ του Ιανουαρίου παρέλαβε την Τετάρτη στο γήπεδο της Τούμπας ο Λέο Μάτος.

Ο Βραζιλιάνος μπακ αναφέρθηκε στην κακή εμφάνιση του Δικεφάλου στο ντέρμπι του Καυτανζογλείου αλλά και για τους δύο αγώνες που ακολουθούν στην Τούμπα με Ξάνθη για το Κύπελλο και Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω. Για μένα καλύτερα να έπαιρνα η ομάδα το βραβείο κι όχι εγώ ατομικά. Θα ήθελα πολύ να γίνει κάτι τέτοιο για την ομάδα, το χρειαζόμαστε», δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος.

Για το τι δεν πήγε καλά στον αγώνα με τον Ηρακλή: «Μάθαμε μέσα από το παιχνίδι τα λάθη μας και τι κάναμε σωστά. Είδαμε χτες σε στιγμιότυπα τις αδυναμίες μας και πιστεύω ότι από τον επόμενο κιόλας αγώνα θα διορθώσουμε πολλά πράγματα για να είμαστε όπως πρέπει».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη και το ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό: «Η Ξάνθη είναι δυνατή ομάδα και παίζει αρκετά καλά. Εμείς έχουμε καλύτερο σκορ από αυτούς στην έδρα τους και τους περιμένουμε. Θα παίξουμε δυνατά για να πάρουμε την πρόκριση. Πρώτα στοχεύουμε στον αγώνα της Ξάνθης και μετά θα σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos