Το σήκωσε ο ΠΑΟΚ!


Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό ο ΠΑΟΚ, κέρδισε τον Πανελλήνιο (25-23) και στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδος στο χάντμπολ, πανηγυρίζοντας στην Κοζάνη το τρίτο κύπελλο της ιστορίας του. 

Μάλιστα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έκαναν.

Σε ότι αφορά στο ματς ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά παίρνοντας προβάδισμα 3-0, με τον Πανελλήνιο να χρειάζεται ένα δεκάλεπτο για να βρει ρυθμό στον αγώνα. Έκτοτε, «μάζεψε» τη διαφορά στο σκορ, ισοφαρίζοντας για πρώτη φορά στο 23' με τον Κρητικό σε 11-11 και ξανά με τον Μούγιτς στο 27' σε 12-12.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανελλήνιος εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστικός, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να το πιστεύει περισσότερο και να έχει ισχυρό πλεονέκτημα λόγω της εκπληκτικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι φίλαθλοι που είχαν κατακλύσει το κλειστό γυμναστήριο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «Ολυμπιονίκες» βρέθηκαν να προηγούνται 12-14 και 13-15. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 16-16 με τον Αραμπατζή στο 37' και πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Βεσελίνοβιτς.

Η αξιόμαχη ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα ισοφάρισε ξανά σε 17-17 με τον Κρητικό που ήταν και ο καλύτερος της ομάδας του. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ο Πανελλήνιος, έπιασε τον ΠΑΟΚ στο σκορ, καθώς στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη, είχε σταθερά το προβάδισμα, έχτισε μια διαφορά η οποία και τον οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου, με τον Κοκώνη 47'' πριν το τέλος να πετυχαίνει το γκολ που ουσιαστικά, "τελείωσε" το ματς.

Περισσότερα σε λίγο...

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos