«Πάμε για το επόμενο, να δείξουμε ποιοι είμαστε»


Ο Βλάνταν Ιβιτς χαμηλώνει τους τόνους στα αποδυτήρια μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού. εστιάζοντας στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Επιχείρηση προσγείωση μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού ξεκίνησε για τα καλά από χθες στον ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστή τον Βλάνταν Ιβιτς.
Ο τεχνικός του Δικεφάλου γνωρίζει για να έχει αντίκρυσμα ο θρίαμβος επί του Ολυμπιακού, πρέπει ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει και άλλες νίκες. Και επίσης ξέρει πως τα δύσκολα δεν τελείωσαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ, δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό, με δεδομένο ότι πρόκειται για δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θέλει οι ποδοσφαιριστές του να προσεγγίσουν και τα επτά ματς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος ως τελικούς και να μην μείνουν στον θρίαμβο επί των ερυθρολεύκων, ώστε ο Δικέφαλος να πλασαριστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση και από εκεί και πέρα να δει την επόμενη μέρα με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αυτό ήταν και το μήνυμα που πέρασε χθες στους παίκτες του, στην πρώτη προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρήσει: «Πάμε για το επόμενο, να δείξουμε ποιοι είμαστε» τους είπε χαρακτηριστικά, θέλοντας να τους κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει ΟΑΚΑ και να… πάρει το μυαλό τους από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα παιχνίδια, εξάλλου, που θα κρίνουν τους στόχους της σεζόν είναι όλα καθοριστικά από εδώ και πέρα, καθώς μπήκαμε αισίως στην τελική ευθεία της σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown