1ος ο ΠΑΟΚ στον β’ γύρο!


Η μέρα με τη… νύχτα είναι η βαθμολογία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος σε σχέση με τον πρώτο, όπως είχε διαμορφωθεί ως την 15η αγωνιστική.

Ο δεύτερος γύρος που συμπλήρωσε 10 αγωνιστικές, βρίσκει πρώτο τον ΠΑΟΚ με 23 βαθμούς και Ολυμπιακό να παραπαίει χωρίς τη βοήθεια της διαιτησίας!

Αν το πρωτάθλημα ξεκίναγε την 16η αγωνιστική, ήδη οι «ερυθρόλευκοι» θα είχαν τεθεί σχεδόν εκτός διεκδίκησης του τίτλου!

Όμως αν σταθούμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, δηλαδή την κάτω βόλτα που έχει πάρει ο Ολυμπιακός, την σαφή βελτιωμένη εικόνα ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού και την σταθερότητα του Πανιώνιου, θα πούμε μόνο την μισή αλήθεια! Ίσως και… λιγότερη από την μισή!

Διότι η μεγάλη διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο γύρο εντοπίζεται κυρίως στην συμπεριφορά των διαιτητών!

Για να μπούμε στο θέμα, δείτε πώς είναι η βαθμολογία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, δηλαδή πώς θα ήταν αυτή την στιγμή (25η αγωνιστική) αν το πρωτάθλημα ξεκίναγε την 16η αγωνιστική:

1. ΠΑΟΚ: 23 β. (7 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα)
2. ΑΕΚ 21 β. (6 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα)
3. Πανιώνιος 20 β. (6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες)
4. Παναθηναϊκός 19 β. (5 νίκες, 4 ισοπαλίες, 1 ήττα)
5. Ολυμπιακός 16 β. (5 νίκες, 1 ισοπαλία, 4 ήττες)

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός κυνηγούν σταθερά, και ο Ολυμπιακός κοιτάζει από μακριά!

Το SDNA σας παρουσιάζει πόσο εντυπωσιακά διαφορετική είναι η βαθμολογία του β’ γύρου του πρωταθλήματος και εντοπίζει τις πραγματικές αιτίες της αλλαγής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos