Ίβιτς: «Ντέρμπι ανεξαρτήτως της θέσης του Ηρακλή» (video)


Δείτε στο video του συνδρομητικού καναλιού όλα όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Σάλκε: «Παίξαμε καλά σε αυτό παιχνίδι, ήμασταν ανώτεροι κόντρα στην Σάλκε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο σε σχέση με το δεύτερο για εμάς, είχαμε πολλές φάσεις, μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να έπεσε λίγο η απόδοση μας, ο αντίπαλος είχε άλλες δυο-τρεις φάσεις αλλά μπορούσαμε να κερδίσουμε ή να χάσουμε, βγήκε η ισοπαλία. Περιμέναμε κάτι καλύτερο, πλέον έχει τελειώσει αυτό και εμείς έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα».

Για το τι χρειάζεται ώστε ο ΠΑΟΚ να κάνει παρόμοιες εμφανίσεις όπως μέσα στην έδρα της Σάλκε: «Στο παρελθόν και στα παιχνίδια του Europa League, όπως σε πρωτάθλημα – κύπελλο, είχαμε καλές εμφανίσεις. Παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργικό και είναι κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί σε αυτό και είμαστε σε καλό δρόμο. Βέβαια πάντα υπάρχουν πράγματα στα οποία μπορούμε να βελτιωθούμε και εμείς δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι καθημερινά. Είμαστε σε καλό δρόμο, βέβαια μέχρι τώρα τα πράγματα μπορούμε να πούμε ότι πάνε σιγά-σιγά καλά, αλλά πάντα ζητάμε κάτι παραπάνω».

Για το σχηματισμό 3-5-2 στα τελευταία ματς της ομάδας και αν πρόκειται να συνεχίσει πάνω σε αυτό: «Έχουμε παίξει κάποια παιχνίδια σε αυτόν τον σχηματισμό, πιστεύω και σε αυτά τα δυο παιχνίδια (σ.σ. κόντρα στην Σάλκε), μπορεί το δημιουργικό κομμάτι στο πρώτο παιχνίδι να μην ήταν τόσο καλό όσο στο δεύτερο, αλλά έχουμε δείξει ότι και σε αυτό το σύστημα μπορούμε να παίζουμε. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν, καταλαβαίνουν το σύστημα και είναι καλό όταν χρειαστεί, να κάνουμε αυτό. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι πιο έτοιμοι».

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Το θετικό για εμάς είναι η νίκη. Βέβαια είναι ένα ντέρμπι, ανεξάρτητα σε ποια θέση βρίσκεται τώρα ο Ηρακλής. Μπορεί αυτή η θέση να μην δίκαια για αυτή την ομάδα. Παίζουν με πάθος, έχουν καλούς παίκτες, ιδιαίτερα μπροστά έχουν επικίνδυνους παίκτες. Μια ομάδα που το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πολύ ανεβασμένη. Ιδιαίτερα στα δυο τελευταία παιχνίδια, πήραν έναν βαθμό, όπου κατά την άποψη μου έπρεπε να πάρουν περισσότερους βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να κερδίσουμε εκεί 20 χρόνια, είναι κάτι που όλους εμάς στην ομάδα μας δίνει ένα κίνητρο.

Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό, στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να επιστρέψουμε από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια δύσκολη έδρα, σε ένα ντέρμπι. Πάντα μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι, είναι πιο δύσκολα τα παιχνίδια, δυστυχώς εμείς έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν έχουμε περιθώρια για να χάσουμε άλλους βαθμούς και πρέπει να προσαρμοστούμε για να μπούμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τη νίκη».

Το video

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos