Η νέα αίθουσα Τύπου της Τούμπας (pics & video)


Ο χώρος που φιλοξενούνται οι συνεντεύξεις Τύπου καθώς κι ο χώρος εργασίας των εκπροσώπων του Τύπου αναβαθμίζονται κι εντάσσονται στην γενικότερη οπτική ταυτότητα που έχει καθιερώσει ο ΠΑΟΚ μέσα από τα New Media του συλλόγου.

Στη νέα αίθουσα Τύπου της Τούμπας δεν θα μπορούσε να δεσπόζει τίποτα άλλο από την ίδια την Τούμπα. Σε μια μοναδική σχεδιασμένη στο χέρι και με ειδική ψηφιακή επεξεργασία του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Visual Artist Αλέξη Μάρκου ο οποίος συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες όπως η Nike. Ο Αλέξης Μάρκου φιλοτέχνησε και την κλασική πλέον φωτογραφία του Γιώργου Κούδα στη μονομαχία του με τον Άνθιμο Καψή.

Εκτός από της δημιουργίες του Μάρκου, στην αίθουσα Τύπου υπάρχει και το σήμερα το οποίο εκπροσωπεί η νυν ομάδα μέσα από παίκτες όπως ο Παναγιώτης Γλύκος , ο Στέφανος Αθανασιάδης , ο Λέο Μάτος και ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας . Παράλληλα, τα παράθυρα απεικονίζουν την εξέλιξη του λογότυπου του συλλόγου μέσα στα 90 χρόνια ιστορίας του, ενώ στο Press Working Area υπάρχουν εμβληματικές φωτογραφίες από ευρωπαϊκά ματς.

Η κάμερα του PAOK TV και ο φακός του paokfc.gr σας κάνουν μία πρώτη ξενάγηση στον ανανεωμένο χώρο της Τούμπας, με αποκλειστικές εικόνες και βίντεο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos