Στη διάθεση του κόσμου η νέα συλλεκτική φανέλα του ΠΑΟΚ (pic)



Με τη δική σας ψήφο ο Δικέφαλος δημιούργησε τη νέα του φανέλα η οποία τίθεται από σήμερα στη διάθεση των φίλων της ομάδας.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ κλήθηκαν να ψηφίσουν την τέταρτη φετινή εμφάνιση της ομάδας και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Η νέα φανέλα του Δικεφάλου είναι λιτή και απέριττη και έχει την υπογραφή της Macron. Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί ενώ τα μανίκια έχουν χρώμα ανθρακί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Ήταν η πρώτη φορά που ο κόσμος κλήθηκε ν’ αποφασίσει για τη φανέλα που θα φορά ο ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα κρίνεται εντυπωσιακό. Το δικό σας κριτήριο είναι αυτό που δημιούργησε την Limited Black.

Η επετειακή εμφάνιση των 90 χρόνων που τόσο αγαπήθηκε, μπαίνει πλέον στο σεντούκι της ιστορίας και τη θέση της παίρνει μια πολύ όμορφη όσο και λιτή φανέλα με μοντέρνο σχεδιασμό, βασισμένη στο μαύρο χρώμα. Γιατί black is the new black. Tην Limited Black με τον Δικέφαλο και τα ιδιαίτερα ανθρακί μανίκια την επιλέξατε εσείς ανάμεσα από άλλα δύο σχέδια μέσα από την πρωτότυπη ψηφοφορία που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη Macron.

Η ιταλική εταιρεία, άλλωστε, βάζει για ακόμη μία φορά τη σφραγίδα της. Η καινούρια εμφάνιση του ΠΑΟΚ χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας – MPerformance System – για την μέγιστη προστασία από τον ιδρώτα και φέρει επάνω της τόσο τα λογότυπα γνησιότητας του ΠΑΟΚ όσο και της Macron. Η Limited Black Jersey κάνει πρεμιέρα στα PAOK FC Official Stores από σήμερα Πέμπτη (02.02)».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown