Τι είπε ο Τσίμιροτ για Ηρακλή και πορεία ΠΑΟΚ στο Europa League


Ο Γκόικο Τσίμιροτ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή και στάθηκε στους λόγους που κάνουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεχωριστό.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή και στάθηκε στους λόγους που κάνουν ξεχωριστό το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ολοκλήρωση της πορείας του ΠΑΟΚ στο Europa League:  «Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα. Το είδαμε στο δεύτερο παιχνίδι με την Σάλκε. Στο πρώτο παιχνίδι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά στην ρεβάνς δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά».


Για το τι μένει από το ευρωπαϊκό ταξίδι του Δικεφάλου: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα την επόμενη σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να πάμε πιο μακριά την επόμενη σεζόν. Άλλωστε το αποδείξαμε ότι μπορούμε κόντρα σε Σάλκε και Φιορεντίνα».


Για την συνέχεια: «Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το Europa League, δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε ότι καλύτερο».


Για την απουσία του Κάνιας: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο με όποιον και να παίζω στο πλευρό μου. Με τον Κάνιας αισθάνομαι πιο απελευθερωμένος και συμμετέχω στο επιθετικό κομμάτι. Μπορώ να ανέβω ψηλά περισσότερο από ότι με τον Σάκχοφ, ο οποίος είναι και αυτός παίκτης που προωθείται».


Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή: «Είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Παρόλο που ο Ηρακλής είναι πίσω στην βαθμολογία δεν αλλάζει κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συναντήσεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι».


Για το που μπορεί να κριθεί ένα ντέρμπι: «Δεν είναι ίδιο με το παιχνίδι κόντρα στην Βέροια. Είναι μία ομάδα από την ίδια πόλη και αυτό κάνει το παιχνίδι ξεχωριστό. Πρέπει να δείξουμε πάθος και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, όπως στα υπόλοιπα ντέρμπι όπως με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια