Τι είπε ο Ιβιτς για Ενρίκε, Πρίγιοβιτς και τις πτήσεις της ομάδας του


Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 2-0 την Λάρισα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να είναι ικανοποιημένος.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 2-0 την Λάρισα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να είναι -όπως είναι φυσικό- και πάλι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σημερινή νίκη: "Όλοι γνωρίζουμε σε ποια ομάδα παίζουμε, ξέρουμε ότι είναι μεγάλες οι απαιτήσεις. Ήμασταν υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και σήμερα όπως στα τελευταία παιχνίδια. Στο χώρο του κέντρου είχαμε πάντα έναν παίκτη παραπάνω, νομίζω κι αυτό ήταν ίσως το κλειδί. Οι γραμμές μας λειτούργησαν εξαιρετικά, όλοι οι παίκτες ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν. Είχαμε την κατοχή, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω αξίζαμε τη νίκη".

Για τις εμφανίσεις της ομάδας του: "Είναι κάτι που με ικανοποιεί, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να παίζουμε καλύτερα κι αυτό προσπαθώ να δείξω στους παίκτες μου, τι πήγε καλά και τι όχι, να καταλάβουν τι πρέπει να διορθώσουν. Πάντα θα υπάρχει αυτό το κομμάτι κι εμείς δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτό".

Για τους Ενρίκε και Πρίγιοβιτς: "Ο Ενρίκε πριν από 10 ημέρες έπαιξε επίσημο παιχνίδι, ήταν με την προηγούμενη ομάδα του από την αρχή της χρονιάς, έπαιξε κάποια παιχνίδια και μπορεί να βρίσκεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση, από ότι ο Πρίγιοβιτς. Ο Ενρίκε έχει δύο ημέρες εδώ, ο Πρίγιοβιτς λίγες παραπάνω και πρέπει να προσαρμοστούν. Περιμένουμε και από τους δύο στη συνέχεια να μας βοηθήσουν".

Για την κατάσταση της ομάδας και τη συνέχεια: "Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος. Πρέπει να ξεκουραστούν τα παιδιά τώρα, πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι και οι τραυματίες. Οι πληροφορίες μου είναι ότι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από ότι περιμέναμε κι αυτό είναι θετικό. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς και θέλουμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο που έρχεται μπροστά μας. Αυτή είναι η κατεύθυνση μας".

Για την κατάσταση των Πέλκα και Κάμπος: "Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι καλά για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα τους έχουμε μαζί μας και πιο γρήγορα από ότι υπολογίζαμε αρχικά".

Για το γεγονός ότι πλέον η ομάδα είναι στην 2η θέση: "Πριν από ένα μήνα ήμασταν στην 9η θέση, δεν θέλω να τη σκέφτομαι ατή τη θέση. Τώρα είμαστε δεύτεροι και υπάρχουν κι άλλες ομάδες μαζί μας. Ο αντίπαλος που είναι πρώτος, έχει ξεφύγει πολλούς πόντους. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι όπως είπα. Δεν κερδίσαμε κάποια παιχνίδια κερδισμένα, αν μπορώ να το πω έτσι, χάσαμε κάποιους βαθμούς χωρίς λόγο, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας".

Για την αλλαγή συστήματος: "Η ομάδα μου μπορεί να παίξει διαφορετικά συστήματα, σήμερα για πρώτη φορά παίξαμε έτσι. Αυτό φυσικά εξαρτάται από τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου.  Δεν είχαμε πολύ χρόνο να το δουλέψουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι η εξυπνάδα των παικτών μου. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο, δουλεύουν, ξέρουν που πρέπει να κινηθούν και φυσικά αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί".

Για το ρόστερ: "Αυτή τη στιγμή έχουμε 23-24 παίκτες. Είναι ένα ρόστερ αρκετά καλό και δεν μπορώ να έχω παράπονο πάνω σε αυτό".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια