«Στόχος μας η κατάκτηση του Κυπέλλου»


Σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη για την διαδρομή της καριέρας του σε ισπανική ιστοσελίδα, ο Άνχελ Κρέσπο σχολίασε την πορεία του Δικεφάλου και την παρουσία του στην ομάδα μιλώντας για τους στόχους της χρονιάς.

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε μια ενδιαφέρουσα αναδρομή στην πλούσια καριέρα του, αναφέροντας αρκετές λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα «spherasports.com».

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια ήταν όταν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Σεβίλλης, μίλησε για το ενδιαφέρον της Μονακό όσο αγωνιζόταν στην ομάδα της Ανδαλουσίας, ενώ τόνισε πόσο πίσω τον πήγε ο σοβαρός τραυματισμός του στο πρόσωπο από τον Μαχαμαντού Ντιαρά σε ένα παιχνίδι εναντίον της Ρεάλ.

Παράλληλα τόνισε πόσο σημαντικό ρόλο στην καριέρα του έπαιξε ο Μανόλο Χιμένεθ, που τον καθιέρωσε στη Σεβίλλη, ενώ τόνισε ότι απολαμβάνει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, θέλοντας να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Δικέφαλο.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό και μίλησε για τους στόχους της ομάδας.

«Ο στόχος μας είναι να παίξουμε στα πλέι οφ και να βγούμε πρώτοι ώστε να μπούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκινήσαμε τη χρονιά μέτρια και είχαμε και ποινή αφαίρεσης βαθμών, αλλά στη συνέχεια κάναμε ένα μεγάλο σερί και τώρα είμαστε 3οι πολύ κοντά στον 2ο και θα παλέψουμε στα πλέι οφ. Στο Κύπελλο, είμαστε κοντά στην πρόκρισή μας στα ημιτελικά και στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε. Στο Γιουρόπα Λιγκ περάσαμε από τον όμιλο αλλά χάσαμε 0-3 από τη Σάλκε στην έδρα μας στους «32» και είναι δύσκολο να γράψουμε ιστορία, αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει ποτέ πιο μακριά στο θεσμό. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο», σχολίασε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos