Ίβιτς: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»


Ο Βλάνταν Ίβιτς παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου, προφανώς, ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ. Επισήμανε πάντως ότι πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά και να διορθωθούν τα λάθη. Γιατί πιστεύει ότι «μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του: «Όλοι γνωρίζουν ότι βρίσκονται σε μια ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις. Το γνωρίζουν και οι παίκτες και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε έτσι. Όσον αφορά τον αγώνα, στον χώρο του κέντρου είχαμε πάντα τον έναν παίκτη παραπάνω. Βέβαια και οι άλλες γραμμές δούλεψαν εξαιρετικά, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ο κάθε παίκτες ήξερε τι να κάνει στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε κατοχή, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και αξίζαμε τη νίκη».

Για το σερί της ομάδας: «Χαίρομαι για αυτό, είναι κάτι που με ικανοποιεί αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Προσπαθώ με τους παίκτες να τους δείξω αυτά που έγιναν σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και αυτά που δεν πήγαν καλά. Να καταλάβουν τι είναι αυτό που πρέπει να διορθώσουν δηλαδή, πάντα υπάρχουν πράγματα για να διορθώσουμε. Δίνουμε μεγάλο βάρος σε αυτό».

Για τους Ενρίκε, Πρίγιοβιτς: «Ο Ενρίκε έπαιξε πριν μερικές ημέρες σε επίσημο παιχνίδι, ήταν από την αρχή της χρονιάς με την ομάδα του. Μπορεί να βρίσκεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση, από ότι ο Πρίγιοβιτς. Ο Ενρίκε έχει μόλις δυο τρεις μέρες εδώ, ο Πρίγιοβιτς λίγες παραπάνω και πρέπει να προσαρμοστούν. Περιμένουμε να μας βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια».

Για τη συνέχεια: «Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος. Πρέπει να ξεκουραστούν τα παιδιά τώρα, πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι και οι τραυματίες. Οι πληροφορίες μου είναι ότι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από ότι περιμέναμε κι αυτό είναι θετικό. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς και θέλουμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο που έρχεται μπροστά μας. Αυτή είναι η κατεύθυνση μας».

Για τους τραυματίες Πέλκα, Κάμπος: «Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι καλά για το παιχνίδι της Κυριακής. Πιστεύω ότι σύντομα θα τους έχουμε μαζί μας και πιο γρήγορα από ότι υπολογίζαμε αρχικά».

Για τη 2η θέση: «Πριν από ένα μήνα ήμασταν στην 9η θέση, δεν θέλω να τη σκέφτομαι ατή τη θέση. Τώρα είμαστε δεύτεροι και υπάρχουν κι άλλες ομάδες μαζί μας. Ο αντίπαλος που είναι πρώτος, έχει ξεφύγει πολλούς πόντους. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι όπως είπα. Δεν κερδίσαμε κάποια παιχνίδια κερδισμένα, αν μπορώ να το πω έτσι, χάσαμε κάποιους βαθμούς χωρίς λόγο, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας».

Για την αλλαγή του συστήματος: «Η ομάδα μου μπορεί να παίξει διαφορετικά συστήματα, σήμερα για πρώτη φορά παίξαμε έτσι. Αυτό φυσικά εξαρτάται από τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να το δουλέψουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι η εξυπνάδα των παικτών μου. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο, δουλεύουν, ξέρουν που πρέπει να κινηθούν και φυσικά αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos