"Θα ξεκινήσει να σκοράρει"


Για την ισοπαλία κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια, μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως οι παίκτες του Δικεφάλου θα δώσουν τα πάντα στο ματς κόντρα στην Σάλκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:


«Βέβαια ήταν συνεχόμενα ματς, έχουμε πολλά παιχνίδια και βγήκε η κούραση και σε μας και στον αντίπαλο, μπορεί να έπαιξε και αυτό ρόλο αναφορικά με τις τελικές που είχαμε. Σήμερα, δυστυχώς δεν κερδίσαμε, ωστόσο συνεχίζουμε.

Όταν οι ίδιοι παίκτες παίζουν κάθε τρεις μέρες παιχνίδι, έρχεται και η κούραση. Φάνηκε και στο προηγούμενο ματς αυτό. Κάποιοι για άλλους λόγους μπορεί να αισθάνονται λίγο πιεσμένοι ή να έχουν μικρά προβλήματα, θέλουμε να τους προστατέψουμε.

Σκεφτόμασταν πως και με ποιον τρόπο μπορούσαμε να κερδίσουμε. Κάποιοι δεν αγωνίστηκαν γιατί έχουν παίξει πολλά παιχνίδια τις προηγούμενες δυο εβδομάδες».

Σχετικά με την διαιτησία του αγώνα: «Έχω μιλήσει πριν μερικές ημέρες και δεν θα τα ξαναπώ, για μένα από την πλευρά μου βλέπω πως δεν με ικανοποιεί, το φυσιολογικό είναι να πας στον τέταρτο διαιτητή και να πεις τι σε ενοχλεί. Όπως είπα και στο παρελθόν, στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, έχουμε τώρα το ματς της Πέμπτης».

Για το ματς κόντρα στην Σάλκε: «Κοιτάξτε, είναι τόσα παιχνίδια, σίγουρα είναι ξεχωριστή αναμέτρηση. Θα δώσουμε το 100%, τον καλύτερο μας εαυτό. Ωστόσο αυτοί που οργανώνουν τα παιχνίδια, πιστεύω θα ήταν πιο φυσιολογικό να παίξουμε Τετάρτη στο Κύπελλο για να έχουμε μια μέρα παραπάνω να ξεκουραστούμε. Πιστεύω είναι λογικό αυτό που λέω».

Για τον Αθανασιάδη: «Ο Στέφανος δουλεύει πολύ καλά, σήμερα είχε μια φάση καθαρή, φάσεις χάνονται, είμαι σίγουρος πως θα ξεκινήσει να σκοράρει».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos